keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Toukokuun kirppissaaliita

Nyt kun sitä on saanut vähän nurkkiaan kevennettyä menneellä Mansen blogikirppiksellä, saattoi sitä hyvällä omallatunnolla käydä vähän ostelemassa uutta. Eilettäin pyörähdin pienellä kierroksella, puutarha-asiat mielessä ja tällainen oli reissun lopputulema.

Mukaan löytyi karkkipurkki, vanha piknik-kori, ihana pellavainen verkkokangas sekä vähän uudempi kori ja puupenkki. Huomatkaa taas tuo väriharmonia, sitä on shoppailtu ihan tiettyyn sävyyn jälleen kerran. Kaikki löydöt ovat tosi mieluisia, mutta yksi niistä nousee jotenkin kyllä korkeammalle arvoasteikollani kun muut...
Nimittäin tämä ihan uusi käsin tehty ihana penkki. Olin jotenkin samaan aikaan ihan kamalan kauhuissani ja haltioissani halvasta (40€) hinnasta. Miten joku viitsii tehdä näin ison työn ja hienon tukevan penkin ja sitten myydä sen niin halvalla? No, oli miten oli aion arvostaa sitä kyllä halvasta hinnasta huolimatta tosi paljon täällä. On jotenkin niin luksusta että se on jonkun omin käsin tekemä. 

Mietin myös, että laittaisinko siihen jonkun suoja-aineen vai antaisinko harmaantua pihalla. Vaikea päättää kun molemmat vaihtoehdot tuntuvat nyt niin hyviltä. Onneksi lähipäivien sää on poutainen, niin ei tarvitse nyt ihan heti asiaa päättää. Ihailen sitä oikein mielelläni juuri nyt juuri noin.

My recent fleamarket finds. I treasure that hand made vintage style bench higher than the other stuff just cause it's hand made. it was really cheap too (40€) , wich made me feel slightly guilty, someone has spent hours making this. Oh, well that someone also gave the price, so I hope he / she is happy with that. I surely am happy with this lovely wood bench now.

1 kommentti:

  1. Hei! Varsinkin penkki on aivan ihana ja olen aina ollut heikkona picknick-koreihin, ne kun eivät ole vain koreja vaan niihin liittyy heti ajatus siitä että pääsee retkelle :). Aurinkoista alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista