lauantai 19. toukokuuta 2018

Boheemia sen olla pitää

Nyt on jo päästy vähän harjoittelemaan asuntovaunun kesäilmettä tulevia reissuja silmällä pitäen. Tyyli on jalostunut, jos mahdollista, vieläkin enemmän luonnonmukaisen boheemin suuntaan. Värit ovat vaaleat ja materiaalit luonnollisia ja tänä vuonna aiotaan panostaa erityisesti vaunuilun mukavuuteen, siitä esimerkkinä matto vaunun edessä. Täytyisi vaan ensin löytää joku hieman käytännöllisempi mukana kuljetettava matto kuin tuo juuttimatto, se kun on himpun liian pölyisä ja hiekkaisa kuljettaa vaunun sisällä. Kovin ovat vaan kortilla nyt kaikenmoiset kaisla- ja meriheinämatot, että vinkkejä saa antaa jos tietää missä semmoisia nyt myydään.

Ja toinen iso unelma on, josko vihdoin tänä kesänä saisin askarreltua tuohon vaunun eteen semmoisen söpön pienen kankaisen katoksen. Sellaisia näkee näissä vanhoissa vaunuissa olevan ja luulen, että semmoinen sopisi myös tämän tyyliin loistavasti. Sitten olisi matkailukalusto kyllä kuosissaan jos semmoisen saan.

Mutta nyt mennään ensin näillä ja hyvältä näyttää näinkin. Tykkään tosi paljon nyt tästä tyylistä enkä malttaisi odottaa, että koska pääsen taas tällä pikkuhotellillani reissun päälle. Jos tällaisia ilmoja pitelee niin ei siihen varmaan kovin kauaa enää mene.

I really love this bohemian style in my little vintage caravan. The rug outside makes it even more comfy and I've been dreaming of making an small awning to complete the style. Can't wait to get this little hotel room on the road again and if the weathers continue to be as good as this, it shouldn't take long anymore. Yay!

4 kommenttia:

  1. Kyllä tuolla namupalalla kelpaa matkailla.

    VastaaPoista
  2. Oi kun kiva juttu! Tulee esiteinivuodet mieleen kun pakkasimme vanhempien kanssa kimpsut ja suunnattiin Tanskaan hiekkadyynisille rannoille. Kivoja reissuja!

    VastaaPoista
  3. Moi. Granitin sivustolta osui silmiin meriheinämattoja kolmessa eri koossa ;)

    VastaaPoista