torstai 24. toukokuuta 2018

Lilacs and linen

Omassa puutarhassa on se hyvä puoli, että sitä pitää aina vähän trimmailla sieltä täältä ja silloin saa kivoja oksia maljakkoon sisälle. Niin kuin nyt kun syreenistä yksi oksa painui kukkien painosta liian alas, keskelle kulkuväylää, sai sen leikata hyvillä mielin kun palkinnoksi sai maljakollisen makeaa tuoksua makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa on muutenkin taas vähän uutta kun löysin kirpputorilta tuon hienon messinkitarjottimen. Se on ollut jo kovalla käytöllä tarjottimena, mutta kun siinä on ripustuslenkki takana voi sitä pitää kivana koristeena seinällä silloin kun ei muuta käyttöä sille ole.

Sängyssä on hauskasti nyt pelkkää raitaa lakanoina. Keväällä lakanamaniassani ostelin vähän kaikenmoisia ja nyt jostain syystä petaukseen on eksyneet kaikki raitakuosiset kerralla. Yleensä tykkään kyllä sekoitella vähän väriäkin joukkoon, mutta tämä menee nyt myös mukavasti näin. 

Some fresh lilacs from my own garden, some new linen (accidentally all striped ones together, but looks good) and a new fleamarket find tray on the wall makes this weeks bedroom theme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti