maanantai 28. toukokuuta 2018

Rompetta rompetorille

No nyt! Nyt on pengottu autotallin aarrekätköt ja otettu isolla kädellä sivuun sieltä ne, jotka myyntiin tulevat nyt kesäkuun yhdeksäs Parolan aseman rompetorille. Sinne siis kipin ja kapin paikalle jos tässä nyt näkyy jotain sellaista joka just sinun on ihan pakko saada minulta ostaa.

Jaossa on nyt ennennäkemätön määrä aarteita, joita olen nurkissani hillonnut. Olen päättänyt että nyt lähtee kaikki se, joka ei juuri nyt käytössä ole ja joku muu saa ottaa niistä ilon irti. Suotta minä kaikkea yritän itselläni pitää kun tilaa ei kaikelle ole, joten, tästä valikoimaan, olkaapa hyvät.

Pakettiin on pistetty mm. keittiön rock'n'roll henkiset diner-tuolit, ei aidosti vanhat, mutta yhtä hyvät ja hienot, satasella koko läjä. Olohuoneen entinen kattovalaisin uusin sähköin 45 euroa. On viidentoista euron postilaatikkoa, muutaman euron lyhtyjä ja vaikka sun mitä tässä muutakin. (Alkoholiliikkeen puulatikon hintaa vielä vähän arvon.) 

Ylemmässä kuvassa mm. henkilövaaka 60€, vintage leikikehä 35€, viulukotelo 12€ ja vanha messinkinen verhotanko 15€.


Sitten olis kaupan myös yksi varsin komea kolmijalkainen valaisin hulppealla halogeenipolttimolla hintaan 65€, lääkekaappi 25€, vanha musta yöpöytä 35€, työtuoli 15€ sekä taitettava retki- tai puutarhatuoli kympin kipale (niitä on yhteensä neljä).

Ja tässähän ei siis vielä ole edes kaikki... Kuvasin nyt vain nuo suuremmat tavarat. Tulossa on myyntiin vielä isot läjät kaikenmoista pienempää aarretta. On astiaa, kylttiä, koristetta sun muuta vanhaa ja retroa. Koitan ehtiä laittaa niistä vielä ennen tapahtumaa jotain maistiaisia myös tänne blogiin.

Joten nyt kalenteriin ylös kaikki tuo rompetorin päivämäärä. Me nimittäin nähdään siellä! Minut löytää romppeineni ja muine myytävineni aseman aulasta, heti kahvilan takaa (sama nurkka kun joulumarkkinoillakin, mutta isompana). 

Some teaser pics of the stuff I'm bringin on sale to the Parolan aseman rompetori on the 9th of June at Parolan asema, Asemantie 11, Parola. 

4 kommenttia:

 1. Milenkiintoista tavaraa, tuon jalkalampun voisin kotiuttaa meille. Taitaa vaan olla hieman pitkänmatkan takana rompetori meille.

  VastaaPoista
 2. Huikeaa! Voi jopa olla, että tuona ajankohtana olen Parolan suunnalla! Siispä rompetori harkintaan, olisi kyllä kiva visiteerata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei! Visiteeraa ihmeessä, tapahtumasta on tulossa huikea! :-)

   Poista
 3. Hei! Vähän myöhässä, mutta onko mennyt tuo musta yöpöytä?

  VastaaPoista