keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Pikapöytä

Koska en valmiina löytänyt mieleisen näköistä ja kokoista puutarhapöytää otin ja tekaisin itse nopean pihapöydän puutarhan oleskelunurkkaan. Tämän alueen kalusto on vielä pääosin harkinnassa ja vaikka nämä rottingit tässä ihanalta näyttävätkin, eivät ne siihen ole pysyvästi jäämässä, kun kuuluvat asuntovaunun kalustoon. Mutta kun nyt ovat siinä niin piti tietty olla pöytä kanssa.

Tein tämän ihan rautakaupan valikoimissa olevista rimoista, kun inspis iski aikaan, jolloin oikeat puutavarakaupat olivat kiinni. Koko on juuri sopiva kun itse tekee ja näkö vaihtunee vielä joko ajan kanssa tai sitten jollain käsittelyllä. Ongelma kun on, että en tiedä ihan vielä millaiseksi tämä nurkka tästä muodostuu, mutta sen mukaan muotoutuu pöydän värikin sitten joskus.

Nyt kuitenkin kelpaa täällä hellettä olla paossa tuijien katveeessa, kun on pöytä jolle virvoitusjuomansa laskea kun tuossa istua rentoutuu ja itseään aurinkohatulla tuulettaa. Kyllä tätä on jo odotettukin.

I needed to get a certain size table to go with my rattan chairs so I made one myself. I think it looks quite cute and works just as I planned. Now I have the best place to sit, relax and cool down in the shade.

1 kommentti:

  1. Kauniit pöydän teitkin!Minun taidot eivät taitaisi riittää tuollaiseen.

    VastaaPoista