torstai 31. toukokuuta 2018

Miljoonarotisko paikoillaan

Vanha miljoonalaatikoston rotisko on nyt valmis ja paikoillaan olohuoneen ikkunan alla, jonne se ainakin omaan silmääni istuu täydellisesti. Hämmästyttävää on myös se, kuinka tällainen yksi yhtenäinen isompi kapistus kahden erikokoisen tilalla muuttaa koko huoneen tilavammaksi. 

Erityisen onnellinen olen kyllä tuosta yhtenäisestä pintatasosta, jolle saan järjesteltyä samaan tasoon huonekasvini sitten talvella (nyt ovat suurin osa jo pihalla kesäsiirtolassa).  Aiemmat kaksi tasoa, vaikkakin olivat suht samalla korkeudella, eivät juuri mitenkään toimineet tässä järkevästi.

Ja sanoinko jo miten ihanaa on että taloon tuli lisää säilytystilaa neljänkymmenenyhden laatikon verran (yksi uupuu kuvasta ja yksi uupuu kokonaan)?  Vihdoin on järkevä paikka monelle erilaiselle viihteeseen tai oleiluun liittyvälle kokoelmalle, joita on joutunut muualla tähän asti säilyttämään. Nyt täytyy vaan opetella muistamaan, että ne ovat tuolla nykyään, (asia joka pitää aina erikseen ohjelmoida aivoihin tai muuten muisti pyyhkäisee sen oitis mappi ööhön).

The vintage set of drawers is finished and styled in place the living room. I'm so happy it looks good there and amazed how it makes the room look more spacious, glad that I got so much more storage and pleased of that even place to hold the plants in front of the window. 

3 kommenttia:

 1. Voi hyvä ihme miten se on upee...ja istuu kuin hansikas tuohon paikkaan! Oon vähän kade!

  VastaaPoista
 2. Upea rotisko�� ja ihana olohuone.

  VastaaPoista
 3. Onpa upea miljoonalaatikosto. Sopii tuohon, kuin nenä päähän. Niin on kiva tuo pinta ja kokonaisilme. Piileat ja kaktukset ovat ihastuttavia persoonia. Löysin juuri yhdelle omalle piilealleni niin ihanan persoonaaruukun, että olen ihan ruukkulumoissa. Hakusessa on ollut sellaiset, joissa jokainen olisi erilainen ja kokoelmasta syntyisi mielenkiintoinen ennen kun haettiin kaikki samoja.

  Mutta siis, miten noin nappilipaston voikaan löytää?

  Mukavaa kesäviikkoa, joka meillä on vaihteeksi kumman tuulinen.

  VastaaPoista