perjantai 18. toukokuuta 2018

Kesäkeittiö 2018

Kesä kun on alkanut ja sehän siis on säiden puolesta todellakin alkanut, niin laitoin oikein kesäkeittiönkin nätiksi.
Olin mennyt syksyllä riipimään sen takana olleen pusikon ja siitä näki nyt ikävästi läpi, niin keksin peittää näkymän parkkipaikalle kiinnittämällä keittiön takaseinään viipaleen juutista tehtyä maanmuokkauskangasta. Visuaalisesti näyttää paikoilleen pingotettuna ihan puulevyltä ja sopii tuohon oikein hyvin siksi aikaa, että vehreys takana tuuheutuu.

Keittiö tönöttää tuossa paikoillaan vuodet ympäri ja on alkanut vihdoin kivasti patinoitua harmaammaksi. Juuri sopivasti kun olenkin alkanut jo kyllästyä tuohon punaruskeaan pintakäsittelyyn. Mieli tekisi tuohon jostain joku kivilevy löytää kanneksi, niin ei suotta sade valuisi aina hyllyille asti. 

Mutta nyt nautin siitä, että on näitä ilmoja jolloin kesäkeittiötä voi käyttää. Jäi männä kesänä niin vähälle se, että on otettava oikein kaksin käsin takaisin nyt.

My small summer kitchen has aged outside quite nicely. I like the greyness that is showing here and there. It has been just lovely to be able to use this already, since last summer was so rainy we didn't get to cook outside more than two times if I remember correctly. 

4 kommenttia:

  1. Kaunis kesäkeittiö. Ja, nyt todellakin ilamt suosineet meitä, nautitaan!

    VastaaPoista
  2. Ihana! Juuri tälläistä minäkin olen mielessäni hahmotellut. Mutta juurikin niin että on avonainen. Meillä tulisi pihan perälle niin siitä voisi sitten tiskatessa/pilkkoessa/touhutessa sitten samalla ihailla puutarhaa. Ja meillä on keittiöremontista säästetty vanha tiskipöytä, jonka ajattelin tuohon pöytätasoksi laittaa. ja ehkä vähän jatkaa jollain.

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva kokonaisuus! Mistä olet löytänyt tuon pöydän ja tuolit? Olen koittanut etsiskellä tuollaista teräsjalkaista, jonka saisi kasaan..

    VastaaPoista