maanantai 21. toukokuuta 2018

Viikko pihalla

Ollaan täällä hengailtu viimeisen viikon ajan melkein kaikki vapaa-aikamme pihalla, kun on kerrankin kesä. Välillä luvatut vesisateet jäivät ukkosineen saapumatta, mikä puutarhaihmistä vähän harmitti, mutta onneksi vesihanasta sitä vettä saa, nyt pitää naattia tästä lämmöstä.

Nyt kun on voinut, ollaan myös paljon syöty ulkona, eli puutarhassa. On grillattu ja chillattu ja muuten vaan oltu oleilemassa ruokapöydän äärellä. Onkin tosi kiva nyt oleilla kun kaikki on laitettu niin nätiksi ympärillä ja joka paikassa ihanasti vihertää.

Myös aurinkoa on palvottu, tai ainakin me ihmiset ollaan yritetty, sillä aina kun jonnekin itselleen paikan aurinkoon laittaa, ilmestyy sinne pian nämä kaksi meksikolaista karvanaamaa ja valtaavat sen onnesta tuhisten itselleen. 

We've spent the last week pretty much outside whenever we've had the time. The garden looks nice and everything is pretty and it's been a joy to finally just enjoy it all. It's also been nice to finally just lay in the sun, but two members of this family love the sun more than the others, as they claim all the good spots to themselves.

2 kommenttia:

  1. Mahtavia ovat nämä säät tosiaan olleet. Lämmittelypaikan valtaus kuulostaa niin tutulle :) Teillä on hurmaavaa myös pihalla!

    VastaaPoista
  2. Jestas, miten tunnelmallista <3
    Meillä ei ole vielä aitoja pihalla, niin meksikolaiset viettävät suurimman osan ajasta sisällä. Olisi kyllä ihanaa pitää nuo kaksi vilperttiä terassilla ja menossa mukana :)

    VastaaPoista