lauantai 28. tammikuuta 2023

Vaaka ja harja

Tammikuussa on kyllä ollut aivan hirmuisen hyvä kirppistuuri, kun löysin vielä pari nättiä asiaa kaiken muun tässä kuussa löytämäni kivan lisäksi. Oikein huikea kirppisvuoden alku, etten sanoisi.

Tämä vanha vaaka tuli vastaani jo muutama viikko sitten Kellokoskella Tehtaan kirppiksellä, mutten sitä kehdannut ostaa, kun omistan jo yhden vaa'an, enkä ajatellut tarvitsevani toista, mutta sitten tämä jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni ja kun seuraavan kerran tuolla kirppiksellä kävin, oli se sitten jo melkein pakko ostaa kotiin sieltä. Ja hyvä kun ostin, se on keittiössäni niin ihana ja kaunis, että sen toisen voin nyt hyvällä omallatunnolla pistää myyden eteenpäin sitten.

Tämä hauska kaarevavartinen harja löytyi paikalliselta Helmi-kirpputorilta ja ihastuin tuohon varteen erityisesti, kun se tuntui heti kädessä varsin näppärältä ja mukavalta. Se on hirmuisen toimiva kaikenlaiseen harjaamiseen ja siitä onkin tässä viimeisen viikon aikana tullut ihan lempiharja, ja harjailen sillä aina kun tilaisuus siihen vain tulee. Tykkään muutenkin paljon näteistä harjoista ja on kiva kun siivousvälineet miellyttävät silmää eikä niitä tarvitse piilossa pidellä.

Ja nyt kun on tehnyt itse niin paljon hyviä löytöjä, täytyy alkaa suunnitella pientä kevätsiivousta ja itselle tarpeettomiksi käyneiden asioiden eteenpäin myymistä. Ehkä vuokraan jossain kohti myös oman kirppispöydän viikoksi jostain, (kerron kyllä sitten täälläkin että mistä ja milloin).

My two last fleamarket finds for this January. I feel I've been very lucky this month with all my finds, lets hope the rest of this year will be as good.

1 kommentti:

  1. Erinomaiset kirppuslöydöt! Vaaka on viehättävä ja harjan varren muotoon kiinnitin huomioni minäkin. Pitäisi itselläkin tehdä tavarainventaario ja kirppistellä tarpeettomat tavarat niitä tarvitseville.

    VastaaPoista