perjantai 12. heinäkuuta 2019

Kesän parhaat löydöt

Tein tämän kesän parhaat kirppislöydöt sieltä Billnäsin ja Fiskarsin antiikkipäiviltä. Olin salaa mietiskellyt, että jospa sieltä löytyisi joku kaunis vanha vaaka keittiööni ja sellainenhan sieltä sitten löytyikin. Tämä on vieläpä ihan toimiva, tosin pientä kalibrointia vailla vielä jos ihan tarkkaan puunitukseen tätä haluan käyttää. Ensisijaisesti ostin sen kylläkin ihan vain tuollaiseksi koristukseksi työtason päälle, jotta on nättiä katseltavaa siinä.

Toinen löytö olikin sitten ihan huippu! Tällaisia en ole tässä maassa myynnissä vielä missään nähnyt, mutta aina toivonut joskus törmääväni. Olin kytistellyt näitä vanhoja posliinisia hansikkaiden muotteja joskus ulkomaisista nettikaupoista ja tuskaillut kalliita hintoja posteista nyt puhumattakaan ja unelmoinut, että saisinpa joskus tuollaisen itsellenikin ja nyt tärppäsi! Oli koko loppureissun kyllä hymyssä pitelemistä kun tiesi että tällainen oli kyydissä. 

My finds from the antique fairs at Fiskars & Billnäs. The kitchen scale was something I thought I might find there, and did but this old glove mold hand was the best find ever. These are so rare here in Finland I almost couldn't believe my luck when I saw this. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti