keskiviikko 4. tammikuuta 2023

Keittiön uusi kaunotar

Vihdoinkin koitti se aika, kun saan paljastaa teille keittiöni uuden valaisimen, jonka tein sinne jo viime lokakuun puolella. Kyllä tätä on täällä päässä jo odoteltukin, sillä se on niin hieno ja ihana, että on ollut ihan hirmuisen vaikeaa pitää tämä salaisuus vain oman perheen kesken. Mutta nyt kun uusin Unelmien Talo & koti-lehti on ilmestynyt, jossa tekemäni ja kuvaamani varjostimen teko-ohje on saan lopputulosta esitellä täällä omissa kanavissanikin.


Vaikka keittiön edellinenkin tekemäni varjostin oli ihan hieno ja sopi sinne loistavasti, kaipasin vähän jo vaihtelua ja tällainen vaalea ja hempeä kaunokainen piristi kyllä huoneen ilmettä melkoisesti ja teki siitä taas uuden näköisen silmiini. 

Tuo varjostin on kivasti piparkakkureunainen, joka vielä korostaa tuota sen kesämekkomaista kepeyttä ja melkein 60cm halkaisijaltaan se on romanttisen näyttävä katseenvangitsija rouhean ruokapöydän päällä.

Mutta se mikä niissä lehtikuvissa ei näy, (kun ne piti kuvata niin tiukasti, että rajautui pois) on tämä hauska vanha posliininen hissisysteemi minkä onnekkaasti kirppikseltä männä kesänä tätä tarkoitusta varten löysin. Mielestäni se kruunaa koko valaisimen ja jos mahdollista söpöyttää kokonaisuutta vielä entisestään.

Ja se lehden uusin numero, josta tällaisen teko-ohjetta voi kurkistella näyttää tältä. Ja nyt koko ohje löytyy myös meillakotona.fi sivustolta. Klikkaa tästä ohjeeseen.

I made this gorgeously romantic lampshade to my kitchen back in october, but since it's making is featured in the latest issue of Unelmien Talo & Koti magazine I couldn't show it here until now.  

3 kommenttia:

  1. Tuollaisen "hienohelma balleriina"varjostimen olen joskus - 70 luvulla itsekin tehnyt... On se vain niin kevyen oloinen, että pitää varmasti tehdä taas👍💗

    VastaaPoista
  2. Ihana varjostin. Harmi, kun tuli kerrattain tuollainen hissillinen lamppu hävitettyä!

    VastaaPoista
  3. Ihana valaisin ja kaunis pöytäryhmä näkymä kasveineen kaikkineen.

    VastaaPoista