keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Löytöjä skafferiin

Löysin kirppiksiltä keittiön skafferiin pitkään etsimäni, tyyliini sopivan ja näppärän (Ikean) lasipurkin spagetille ja hauskan pikkukorin, jonne voin jemmata piiloon jotain, jonka olemassaoloa en itse aina halua ensimmäiseksi nähdä niin kuin esim. herkut. Olen siinä suhteessa helppo, että jos en jotain näe niin en yleensä muista sitä olevankaan ja on hauska välistä yllättää itsensä itse jemmaamillan makupaloilla.

Olen hirveästi tykäänyt tästä skafferista skafferina ja ihmetellyt miten me ollaan ennen pärjätty ilman, että missä kaikki nuo kamat oikein mahtuivat olemaan ennen kun niille oli tämä oma hulppea tila. Muualla keittiössä onkin kyllä nyt kivasti väljempää eikä asioita tarvitse enää penkoa kaapin perukoita myöten.

Uudet kirppislöydöt solahtivat mutkattomasti paikoilleen ja sisustajan silmä sai taas vähän lepoa siitä, ettei erinäisten elintarvikkeiden rumia pakkauksia tarvitse enää katsella, vaan ne mitkä voi laittaa nätisti esille, ovat nätisti esillä (tai piilossa).

Hupijuttu, että olen vieläkin välillä viemässä pyykkejä tänne keittiöön, vaikka se pesukone muutti sinne eteiseen tästä jo ajat sitten. Sitä ei vaan vanha koira ihan heti opi uusia temppuja pysyvästi, ainakaan jos vähänkään ajatuksissaan on.

Ja pyykeistä puheen ollen, löysin kirppikseltä myös tämän hauskasti sisustustyyliini sopivan tunikamekon, joka odottelee pesukoneeseen pääsyä skafferin ovessa, mutta ei siksi, etten nyt muistaisi missä se pesukone on, vaan siksi kun se on niin nätti kolttu, että on kiva ollut sitä tuossa hetki katsella.

P.S. Villasukkapussi on tuossa skafferin vierellä vain siksi, että sukat pysyvät siinä lämpimämpinä kuin  viielämmässä eteisessämme. Oivallinen paikka napata siitä kotiin tullessa sukat jalkaan jos tarvis on.

I finally found a perfect jar to store my spaghetti and a cute little box to store something else like sweets in our new pantry. Both along with the pretty tunic dress I found from fleamarkets in my area, of course. 

I still sometimes open this pantry door with a pile of laundry in my hands and it takes a second to remember that the washing machine has been in the hall closet for quite some time now. I'm apparently just too old to remember everything all the time now. :D

1 kommentti:

  1. Kyllä tuollainen skafferi pitäisi olla joka kodissa... Itsekin siitä haaveilen, mutta hankala toteuttaa, kun ei löydy paikkaa... 👍💗

    VastaaPoista