maanantai 23. tammikuuta 2023

Vihreiden siskojen kaupasta

Nykyään harvemmin tulee käytyä shoppailemassa oikeissa kaupoissa, kun kirppiksiltä voi löytää lähes kaiken tarvitsemansa mutta viikonlopulla piipahdin ystävän kanssa oikein mukavassa sellaisessa, nimittäin Sostrene grene:ssä. Se on hirmuisen kiva tanskalainen, pieni vähän tiimarimainen (paitsi ekompi) halpis sisustus- ja askartelukauppa ja sieltä lähti mukaani kaikenmoista tarpeellista ja nättiä, joista nämä kuvissa näkyvät otin heti käyttöön kotona. 

Meillä on jatkuvasti pyykkipoikia jääkaapissa pitämässä kiinni niitä kaikenmoisia muovipusseja, missä esim. juustoraastetta myydään, mutta enää ei tarvita niitä, kun tilalle löytyi paljon paremmat metalliset nipistimet. Nämä lienee alunperin toimistotarvikkeille tarkoitetut, mutta itse näin ne heti paljon toimivampina keittiössäni.

Pyöreä punottu pannunalunen pääsi koristamaan tiskipöytää, vaikka alunperin ajattelin sen olevan tosi söpö pienellä asuntovaunullani sitten kesällä. Tuosta sen saa kuitenkin napattua helposti mukaansa, sitten kun tarvis on, oli se tarvis sitten täällä kotona tai sitten kun on johonkin reissuun vaunuinensa lähdössä.

Suloisen maalaisromanttiset keittöpyyhkeet pääsivät vessaan, sillä tykkään enemmän ohuemmista käsipyyhkeistä siellä, koska ne kuivuvat niin paljon nopeammin, kun paksummat kollegansa. Kuosi ja väri sopivat just kivasti vessan vihertävään tunnelmaan ja pesun jäljiltä ryppyisinä näyttävät silmiiini noin aivan täydellisen ihanilta.

Pieniä puulusikoita ja -kauhoja tykkään pitää keittiön lasipurkeissa ottimina niissä oleville asioille. Puiset eivät suotta kolise purkin laitoja vasten ja niillä on kiva kauhoa pienempiä asioita just sopiva määrä, kuten nyt vaikka suolaa tai seesaminsiemeniä, joille nämä pikkulusikat ovat just passelit.

Oikein on siis oivallinen kauppa tuo vihreiden siskojen putiikki, että lämmin suositus sille minulta.

Went shopping to the store Sostrene Grene and these were my finds from that trip.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti