torstai 26. toukokuuta 2022

Rouheaa ja rustiikkia rompetorille

Pengottiin eilettäin meidän tallin vintti aarteistaan ja käytiin läpi sieltä myytäviä Parolan aseman rompetorille. Ilmatkin hellivät vielä, kun perattiin tavaroita meidän tallin kulmalla. Tänään vietiin sitten suurin osa jo Parolan asemalle omaan myyntinurkkaani ja penkominen omissa nurkissa jatkuu vielä. Olisi läpikäytävänä kaksi pikkuvinttiä ja yksi autotallin nurkka, että sitten notkuu siellä nurkassa myyntipöydät minulla kyllä. Tulossa on kyllä ihan huikea rompetori jälleen kerran!

Tänään oli kyllä surkeaakin surkeampi ja hämärä ilma ja vähän haipakka aikataulu niin en saanut myyntipöydistäni tuolla aseman aulassa vielä kovin herkullisia kuvia napattua, mutta tässä pari maistiaista siitä, että minkälaisia aarteita sieltä sitten löytyykään. Olen koittanut hinnotella kaiken valmiiksi, sillä itse tykkään, kun ei tarvitse koko ajan olla myyjältä kyselemässä, että mitä mikäkin maksaa. Näin näkee nopealla silmäyksellä hinnat ja kaupanteko sujuu kaikin puolin sutjakasti.

Nyt on esille kärrätty paljon rouheaa, vähän industriaalia, keräilykamaa, lasia, rottinkia sekä runsaasti rustiikkia. Seassa sitten vähän uudempiakin asioita, koska pistin nyt isolla kädellä asioita myyntiin pois nurkistani kuleksimasta. Hintatason olen koittanut katsoa taas sellaiseksi, ettei kotiin tuolta tarvitsisi kovin paljoa noita myytäviä minun enää kantaa, eli  löytöjä tekee kyllä varmasti tuosta läjästä.

Mutta vielä on tulossa lisää tavaraa tähän nurkkaani siis, kannattaa ehdottomasti tulla penkomaan näitä sitten rompetorille lauantaina 11.6. Minut löytää tuolloin tuolta aseman sisältä aulasta kahvilan takaa.

P.S. Tavaroita ei myydä eikä varata etukäteen, ne ovat myynnissä vain 11.6 klo 10-15. Jos jotain jää myymättä sitä voi kysellä rompetorin jälkeen. Kuvissa näkyvät isot talonpoikaispöydät, liitutaulu ja kaappi ovat aseman omaisuutta eivätkä ole myynnissä.

Some of the treats I'm bringing to Parolan aseman rompetori this year. Still have a few places to go through here so there will be more there when the time comes.

3 kommenttia:

  1. Ihania aarteita löydettäväksi.

    VastaaPoista
  2. Ihan nyt vaan varmistan, että eihän sattunut jäämään hampaat myymättä? Olisin tullut ostamaan, mutta en päässytkään paikalle

    VastaaPoista