sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Korkkikranssi kesän koristeeksi

Kyllä on ollut niin kiire viime aikoina kevätflunssaa potiessa, ettei ole kerinnyt tänne blogiin olleenkaan mitään uutta tässä kuussa vielä laitella, on kaikki sisustushommatkin jääneet vallan retuperälle tässä lepäillessä. Korjataanpas nyt tilanne ja laitetaan tänne kuvat tästä parin viikon takaisesta somistelmastani, jonka kesän kaipuussani eteisen seinälle tein.

Minulle on kerääntynyt melkoinen läjä näitä vanhoja verkonkohoja ja eräänä päivänä niitä tutkiskellessa pälkähti päähän ajatus laittaa niistä reiälliset kiinni metallirenkaaseen, josko siitä jonkinmoinen merihenkinen kranssi tulisi ja siitähän tuli. Ihan ei riittänyt kohoja koko kiepin ympäri, mutta mielestäni tuo on ehkä jopa kivampi noin, että metallikin vähän näkyy sieltä. 

Näissä on kaikissa valmiina vanha reikä, osassa reunassa ja osassa keskemmällä. Pistelin ne tuohon renkaaseen ihan summamutikassa muutoin, paitsi tuolta yläosasta, jonne valikoin tahallani vähän pienempiä ja loputuloksesta tuli mielestäni tosi hienon ja rennon näköinen.

Kranssin kaveriksi sopi tuo vanha numerokyltti ja pari uustuotantoa olevaa lasipalloa, jotka antavat asetelmalle hauskasti merellistä fiilistä ja sopivat mielestäni just kivasti tähän eteisen seinälle nyt kesäksi. Rakastan noiden kohojen värimaailmaa ja on kiva että ne ovat nyt esillä sen sijaan, että hilloan niitä vain jossain katseilta piilossa. 

Made a wreath using these old fishing net corks. Just put the ones with a hole on this wire circle and the result looked really nice. I hung it in the hall and put some glass bobbers and a vintage number sign next to it and the result looks so pretty there.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti