sunnuntai 29. toukokuuta 2022

Puolitahaton kesäasetelma

Meillä on yläkerran aulan seinälle muodostunut osin vähän tahattomasti hauskan kesäinen asetelma, kun sinne on vaan lätkitty olemassaoleviin nauloihin kesähattuja talteen. Niiden seuraksi sinne on sitten tarkoituksella laitettu yksi noista tekemistäni peilikoristeista sekä ihana pieni sininen maalaus. Yhdessä portaikossa talvehtineen laakeripuun kanssa näyttää siellä varsin kivalta, niin kuin olisi ikuinen kesäinen rantapäivä menossa.

Hankin tämän pienen taulun suoraan taiteilija Marianne Niemiseltä jokin aika sitten. Ihastuin tässä siihen, että se on niin kuin pieni pala taivasta. Varsinkin harmaimpina vuodenaikoina sitä oikein kaipaa sitä pientä palaa sineä ja nyt minulla on aina ikuinen pieni kesätaivas täällä jota katsella. Iso asia semmoinen. Toinen mikä tuossa minun silmiini selkeästi näkyy on nuo kaksi pilvennäköistä, jotka pussaavat toisiaan. Eli kesätaivas ja pussaavat pilvet, ihan täydellistä. 

Vaikka laakeripuu ihan pian muuttaakin tuosta kesäksi pihalle, on tuosta silti hauska kulkea nyt. Aina tulee vähän kepeä ja lomamainen fiilis kun silmät osuvat tuohon seinälle. Melkein jopa kuulee mielessään pääskysten laulavan korkealla taivaalla.

This collection of summer has formed here almost by itself. I started hanging hats there on the nails  there already was and added a couple more to showcase that lovely painting by Marianne Nieminen and my diy round mirror. I really love the vibe here now, it feels like there's sunny summer day all year round. You can almost hear the martins singing high up in the sky when looking at that wall now..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti