lauantai 30. huhtikuuta 2022

Vappukukkia

Tänä vappuna ei huvittanut yhtään laittaa ilmapalloja tai muuta koristetta esille, mutta jotain kivaa halusin, niin ostin sitten marketista kimpun söpön värisiä kukkia vapun kunniaksi. Helposti tuli juhlavampi fiilis, kun sen kaveriksi hankin myös pari tippaleipää ja pullon valmista simaa. Itsehän unohdin koko siman laittamisen keramiikkainnostukseni tuoksinnassa, mutta sepäs ei haittaa kun valmiinakin löytyy.

Siman tarjoiluun löytyi jokin aika sitten kirpparilta sopuhintaan setti noita Kesoilin keräilylaseja kuohuviinille ja mikäs sen mukavampaa nyt päästä käyttämään niitä ensimmäistä kertaa.

Yllätyin kovasti tämän kimpun lumoavasta tuoksusta, kun hoksasin, että se on tuo kaunis palleroinen tuossa ylinnä kun niin kivalta tuoksuu. Se tuo mieleeni ihan tuomen ja syreenin ja saa niin herttaisesti fiilikset keväiseksi vaikka ulkona ei ihan siltä vieläkään tunnu. Onneksi sääennusteissa näkyy jo se kevätkin vihdoin, parin viikon päästä ei tarvinne enää sisätiloissa kyhjötellä vaan pääsee jo kunnolla pihahommien kimppuun.

Oikein hauskaa vappua sinne näyttöjen toiselle puolen täältä!


I didn't feel like decorating this house with balloons this year, so I got a bouquet of flowers instead. With a little store bought mead and some funnel cakes it really feels like vappu now. 

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos inspiroivasta blogistasi, löysin tänne vastikään ja olen jo kahlannut pitkälle täällä. Eräs kysymys kuitenkin on, mihin en ole lävielä löytänyt vastausta ja päätin nyt rohkaistua kysymään, oletko tehnyt itse keittiön kattovalaisimen ja jos olet, löytyisikö siitä postausta, lisäksi kiinnostaa olohuoneen kattovalaisimet, löytyisikö niistä postausta erikseen. Ihanaa loppukevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kehuista, mieltä lämmittää :)
      Keittiön valaisimen olen solminut tällä ohjeella http://diagnoosisisustusmania.blogspot.com/2018/04/rysavalaisimen-teko-ohje-kuvineen.html jättänyt vain alaosan auki.
      Olohuoneen valaisimesssa on vaan kolme kirppikseltä löytynyttä rottinkista kukkaruukun suojusta ripustettu valmiilla lampunpidikesarjoilla kattoon :)

      Poista