sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Pääsiäiskukkia

Nyt on pääsiäsfiilis keittiössä taas. En millään jaksanut lähteä hankia kahlailemaan tuoreiden pajunkissojen perässä niin menin sitten siitä missä aita on matalin ja ostin kaupasta hauskat luumupuunoksat ja laittelin tekemäni höyhenkukkaset kiinni niihin. Toimii mielestäni ihan yhtä lailla ja ehkä kivamminkin sitten kun noihin lehdet vielä kunnolla puhkeaa. 

Tämä on nyt niin kiva pääsiäiskoriste, että tekisi mieleni tehdä vielä vähän lisää noita kukkasia että saisin tällaisen maljakollisen myös olohuoneen puolelle. Niin ihanan hempukat on nuo värit ja ah niin keväistä fiilistä tuovat näihin hyvin vaihtelevan sään päiviin, mitä tässä on viime aikoina ollut.

Sain myös valtavan kivan idean näiden säilyttämiseksi tuleviin keväisiin jossain ihanassa pyöreässä lasipurkissa, jollaista ei tietenkään just nyt vapaana minulla ole, joten täytyy tehdä pieni kirppisretki semmoisen löytämiseksi tässä lähiaikoina, jotta saan kukkaset arvoiseensa säilöön sitten kun noista oksista aika jättää. 

Ja tosiaan ohje näiden tekemiseen löytyy uusimmasta Unelmien Talo & Koti lehden numerosta sekä myös Meillä kotona sivustolta tästä linkistä. Käy kurkkaamassa, ehtii hyvin vielä pääsiäiseksi askartelemaan.


I just love these plume flowers I made for the Unelmien Talo & Koti magazine. I couldn't find any pussywillows (in somewhere accessible) so I used store bought plum branches instead and they work great together. You can find the instructions to make these also at meillakotona.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti