lauantai 23. huhtikuuta 2022

Keittiötä joka suunnasta

Tuli tänään tuossa tiskaillessa sellainen fiilis, että pitäiskö kuvata tämä keittiö ihan joka suunnasta ja tehdä sellainen postaus missä kaikki nurkat näkyy? Siinä kun sain tiskit valmiiksi niin ryhdyin heti tuumasta toimeen, kerrankin kun on tässä huoneessa sen verran siistiä, että kehtasi kameran kanssa pyörähtää kaikista kulmista eikä juurikaan tarvinnut nostella mitään pois tieltä, niin kun yleensä, kun sitä kaikenmoista tavaraa kertyy aina sinne eniten, missä tyhjää pöytätilaa on.

Nyt oli harvinaisen tyhjää pöydillä, kun olin juuri pari päivää sitten sortteeraillut tuolla jo vähän kaappeja sitä tulevaa rompetoria silmällä pitäen ja tasoilla on tehty tavaroiden lajittelua ja hinnoittelua sitä varten. Niitä mitä täältä kaapeista myyntiin lähtee kuvaan teille myöhemmin, jahka pääsen lajittelemaan vähän lisää tavaraa tuonne autotallin puolelle. Tulee herkullisempi kattaus kun on enemmän maistiaisia kuvissa. ;-)

Mutta palatakseni tähän keittiöön, niin nyt varmaan kuvista hyvin saa selvää minkälainen ja muotoinen tämä huone täällä on. En muista olenko koskaan mitään mittoja tästä maininnut, mutta huone on siis noin kolme metriä leveä ja neljä ja puoli pitkä. Ikkunat ovat tuossa toisessa päädyssä (itään ja etelään), ovi eteiseen skafferin vieressä ja hellan puoleisesta päädystä pääsee työhuoneeseeni. 

Tila on hyvin kompakti, ettei kovin suurta ruokapöytää mahdu, ellei halua tinkiä muista toiminnoista, mutta hyvin ollaan pärjätty. Näissä melko laajalla kulmalla ottamissani kuvissa huone näyttää juhlavan isolta ja tilavalta, mutta on oikeasti just niin pieni kun näissä ritamamiestaloissa yleensäkin, noiden vastakkaisten kaapistojen välissä on vain 185cm.

Itse tykkään pitää täällä keskilattiat hyvin vapaina ja kalusteet ovat alakerran huoneissa pitkälti seinien vierellä juurikin syystä, että näissä rintamamiestaloissa on kulku kaikista huoneista toiseen keskusmuurin ympäri ja se on minusta huisin hauska ominaisuus josta olemme halunneet pitää kiinni. Aina pääsee liikkumaan vapaasti (ja tarvittaessa nopeasti) kun mitään ei ole tuon väylän tukkeena ja pienissä huoneissa säilyy iso tilan tuntu, vaikka tavaraa olisi enemmänkin esillä.

Mutta nyt on tämä huone pyörähdetty ja päädyimme taas tähän eteiseen vievän oven äärelle jossa edelleen paikoillaan sitä kiinni pitelevä kylpytakin vyö, kerrankin kuvattuna myös tästä suunnasta.

Our kitchen from all the angels. Some of them with a wide angle lens so it feels a lot larger than it actually is. The room measures only 3x4,5 meters, so it is relatively compact, but with a good design  and cool old furniture it works perfectly and looks pretty like a candy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti