torstai 7. huhtikuuta 2022

Vihdoinkin Kevätmessuilla

Olipas ihanaa päästä kahden vuoden pitkän tauon jälkeen Kevätmessuilemaan Helsingin Messukeskukseen. Itselleni on ihan kohokohtia ollut käydä keväällä Kevätmessuilla ja syksyllä Habitaressa ja kaksi vuotta ilman näitä on kyllä tuntunut jo vähän orvolta. Nyt nappasin ystävän mukaan ja kävimme pikaisesti pyörähtämässä messut ja vietimme mukavan päivän reissaamalla sitten sen perästä vähän enemmänkin, mutta tässä pienet maistiaiset messuilta.

Minulla jäi kaikessa kiireessä kamera matkasta, joten jouduin tyytymään kännykällä kuvaamiseen ja sen lisäksi en tykkää kuvata liikaa vieraita ihmisiä messuilemassa niin siksi kuvasaldoni on hieman niukka ja vähän ehkä oudoista kulmista otettu, mutta pari räpsyä sieltä täältä oli pakko tietenkin ottaa. 

Tässä meidän mielestä koko messujen ihanin osasto; Pukinmäen puutarha! Tykkäsimme molemmat tuosta kauniin rouheasta, kierrätyshenkisestä ja ah niin runsaasta sisustuksesta mikä heillä osastollaan oli, ihanasti rönsyilevistä kasveista nyt puhumattakaan. Niin pohjattoman inspiroiva ja kertakaikkisen kaunis kokonaisuus. Kannattaa ehdottomasti käydä bongaamassa tämä jos messuilla olette liikkeellä, (löytyy osoitteesta 6h48).

Vaikka aikataulumme olikin hieman haipakka kerkesimme silti kierrellä tuolla jalkamme kipeiksi ja imeä itseemme ihanaa kevätfiilistä kukkamerien ja muiden muassa. Nyt muhii päässä jos jonkinlaista unelmaa toteutettavaksi pihalla sitten kun se kevät koittaa täällä muuallakin kun vain nyt tuolla messukeskuksen sisällä.

Ja lopuksi huhuilen vielä messulippuarvontani voittajien perään, Nimimerkit Merjalta ja Katja S. voisivat ottaa yhteyttä sähköpostini välityksellä niin saisin voittajille e-liput toimitettua (osoite löytyy selainversiossa oikean reunan sivupalkista).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti