keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Rompetorimaistiaisia

Kalseasta säästä huolimatta sain jo vähäsen siivoiltua kylmässä autotallissani ja keräiltyä sieltä kasaan tavaraa, jotka tuon myyntiin sitten kesäkuussa Parolan aseman rompetorille. Tänne onkin varastoitunut parissa rompetorittomassa vuodessa jo melkoinen läjä kaikkea kaikenlaista ihanaa, jota olen säästellyt ihan vaan sitä odotellessa, että pääsee taas sinne myymään. 

Tässä on vaan pieni osa maistiaisiksi kaikesta siitä, mitä täällä säilössä on pidetty, sillä vinteissä on vielä vaikka kuinka paljon kaikkea, jota olen sinne hillonnut, kun sisustus ja maku on muuttunut ja uutta olen hamstrannut tilalle. Luvassa on siis vielä postaus jos toinenkin jossa myyntiin tuotaviani esittelen.

Hinnoittelu on näissä vielä suurelta osin ihan vaiheessa, mutta sitten rompetorilla on kaikissa hinnat valmiina kyllä, sillä itse tykkään, että on niin paljon helpompi ostajille, kun ei tarvitse koko ajan kysellä mitä mikäkin maksaa. Ja hintatasohan on minulla aina hyvä ja reilu, sillä uskon vakaasti siihen, että hyvä kirppiskarma pysyy, kun ei ala itse liian ahneeksi. Toki joistain keräilyesineistä saatan haluta vähän enemmän, mutta muuten minulle on tärkeintä vaan päästä näistä kaikista eroon. Kannattaa siis tulla penkomaan myyntipöytääni tuolloin.


Nämä siis saatavilla Parolan aseman rompetorilla kesäkuun 11. klo 10-15. Etukäteen en näistä myy, enkä varaile, jotta nämä kaikki on silloin aamulla myyntipöydässäni varmasti.

Ainoa poikkeus on tuo kuvissa esineiden esillepanossa palveleva vanha hyllykkö, se ei (ehkä) tule mukaani rompetorille ja laitan siitä myynti-ilmoituksen tänne blogiin jahka saan sen sieltä esille kaivettua, putsattua ja kiinnitettyä siihen kuuuluvat ovet paikoilleen. Mutta siitä lisää sitten kun sen aika on, nyt alan miettiä hintoja noille tavaroille tuossa, että voin ne pakata valmiiksi rompetoria varten ja alkaa penkoa seuraavaa lastia kuvattavaksi.

Some of the stuff I'm going to sell at Parolan aseman rompetori this year.

1 kommentti:

  1. Hyvin näkee, että sama ihminen on ne hyvällä maullaan valinnut. Harmi, että Parola on meille vähän kaukana...

    VastaaPoista