maanantai 18. huhtikuuta 2022

Remppamimmit

Vihdoin se on julkaistu, nimittäin tämä Remppamimmit kirja, jossa minäkin olen mukana kertomassa neuvoni ja vinkkini kuinka olla oikea remppamimmi ja opetella tekemään just sitä mitä haluaa, eikä vain tyytyä haaveilemaan siitä. 

Kirjassa on mukana 20 huikeaa remppamimmiä kertomassa esimerkeillään ja terveisillään kuinka remppaat, flippaat, stailaat, rakennat uutta tai kunnostat vanhaa aina suunnittelusta itse toteutukseen asti. Kirjasta löytyy ohjeita niin maalaamiseen, savirappaamiseen tapetointiin, lattian asennukseen, nikkarointiin, verhoiluun ja huonekalujen kunnostukseen, veistämiseen, talon rakennukseen, mökki- tai kotiremppaan sekä vanhan korjaamiseen ja siihen millaista remppamimmin elämä on. 

Mutta ennen kaikkea tämä kirja on tehty voimaannuttavaksi oppaaksi kaikille niille naisille, jotka luulevat etteivät osaisi, mutteivät vielä tiedä, että oikeasti he kyllä oppivat. Kirjasta saat vertaistukea remontin tai rakennusprojektin keskelle ja pääset kurkkimaan sekä ammattilaisten, että intohimostaan remppaavien mimmien ajatuksiin ja tarinoihin. Kirja opettaa myös työkaluista, tekniikoista ja remonttihommien teettämisestä sekä opastaa ja avittaa esimerkein ja kertomuksin erilaisten remppamimmien omiin kokemuksiin perustuen itsensä kannustamisen opettamista unohtamatta.

Minulle itselle on ollut aina tärkeää täällä blogissa myös esimerkillä kannustaa muita rohkeasti tekemään, siksi laittelenkin tänne niin paljon kuvia ja ohjeita omista rakentelu- sisustus- ja askarteluprojekteista. Ilokseni olenkin saanut huomata, että sillä on ollut vaikutusta; vuosien varrella on tullut monta monituista viestiä lukijoilta omista onnistumisista ja projekteista, kun ovat rohkaistuneet kokeilemaan ja tekemään esimerkkini innoittamana. Olin myös hurjan otettu päästessäni mukaan tähän kirjaan yhdeksi haastateltavaksi remppamimmiksi, jospa tämä kirja tavottaisi ne semmoisetkin jotka eivät tätä somemaailmaa niinkään seuraa ja yhä useampi löytäisi itsestään sen remppamimmin ja alkaisi rohkeasti vaan tekemään. 

Kirjan on kirjoittanut Henna-Kaisa Sivonen ja kuvannut Johanna Karttunen ja Henna-Kaisa Sivonen ja se löytyy jo useimpien kirjakauppojen valikoimista. Jos olet aina haaveillut remppa- ja rakenteluhommista, muttet naisena ole ikinä uskaltautunut itse kokeilemaan, niin tämä kirja on tehty juuri sinua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti