maanantai 31. tammikuuta 2022

Vai olisiko sittenkin

Mietin, että mikä siinä nyt mättää, kun en ole saanut tätä kaappia maalattua vieläkään, kun keksin kokeilla sopisiko se sittenkin tänne keittiön nurkkaan. Ja sehän sopi! Olin miettinyt tätä jo aiemmin, mutta jostain syystä päätynyt siihen eteiseen paremapana paikkana eikä me koskaan todella kokeiltu sitä tähän ennen kun nyt. Ja taisi kyllä ehkä kannattaa kokeilla, koska tässä tuo olisi melko paljon helpompi, kun siinä eteisessä, jossa joutuisi sitä vessan oveakin säätämään...

Tässä selviäisi ihan vaan pienellä kintun viilauksella, tai siis oikeammin yhden takajalan siirrolla, jotta tuo istahtaisi tuohon seinän ja ikkunalistan väliin melkolailla tasan. Tilaa on jopa vähän enemmän kun siinä vessanoven vierellä. Pöytää ja tuoleja mahtuu käyttämään ihan hyvin (pöytää voi aina siirtää vähän edemmäksikin) ja kaappi istahtaa tuohon ihan kivasti myös sen puolesta, ettei tee huoneesta ihan liian täyden näköistä, varsinkin kun väri tuosta vielä vähän raikastuu.

Tässä huoneessa myös tarvittaisin vähän enemmän säilytystilaa juhlavammille astioille ynnä muille, jotka nyt ovat piilossa kuka missäkin kaapissa ympäriinsä ripoteltuina, että sen puoleen olisi myös hyvin järkevä paikka tämä. Värikin olisi helpompi tässä säätää vaikka seinien siniharmaaseen sopivaksi tai sitten ihan vaan raikas valkoinen...

Aika pahan pistin itselleni kyllä nyt, mutta toisaalta taas ihan helpon, kun on nyt kaksi eri vaihtoehtoa joista valita. Pitänee nukkua kuitenkin yön yli kunnolla ensin ja katsoa huomenna uudestaan, että kumpi se nyt sitten on.

Tried out this old cabinet in the kitchen and it fits like a glove. I had been wondering what it was that was holding me back from painting it already and I think it was this. Now I need to decide between this place or the hall, but I think I need to sleep on that first.

1 kommentti:

  1. Hei!

    En ole vissiin aiemmin kommentoinut, vaikka olenkin pitkään seurannut. Pakko vaan nyt kommentoida, että tuo teidän keittiö on niin ihana! Mä pissisin hunajaa, jos saisin tuollaisen. :D Muutenkin tosi kaunis koti, mutta keittiöstä tykkään aivan erityisesti. Ja kaappi sopii kyllä kivasti tuohon nurkkaan. :)

    Terveisin,
    Susanna

    VastaaPoista