tiistai 25. tammikuuta 2022

Ihan kuin uusi huone

Pienemmän makuuhuoneen tapetointi on nyt valmis ja näyttää tältä. Tästä tuli kyllä tämän muutoksen myötä ihan kuin uusi huone koko taloon, taas. Itse olen kovin ihastuksissani ja jotenkin huone myös näyttää nyt semmoiselta kun tällaisen rintamamiestalon vinokattoisen makuuhuoneen kuuluisikin; pieneltä, romanttiselta ja ah, niin mukavalta.

En ole vielä sen kummemin tuolla kerennyt stailailemaan muuta kun lykkäsin tuon ystävältäni takaisin saamani vanhan naulakon tuohon seinälle siihen missä se edellinenkin naulakko oli. Tämä on tilaan kuitenkin kivampi ja keveämpi ja erittäin näpsäkkä esillepanoon, ettei tarvitse tällä seinällä suotta taulujen ja muiden takia alkaa tapettiin reikiä pistelemään.

Tykkään nyt niin paljon noista kaapeista ja kaikesta siitä mikä huoneessa jo ennestään oli, tapetin myötä kaikki näyttää nyt jotenkin uudelta ja erilaiselta ja niin raikkaalta silmiini. Ja vaikka vihreiden kaappien vihreä ja katon ja listojen harmaa ei ihan täysin natsaakkaan tapetin vihreän kanssa yhteen ei se minua haittaa vaan näyttää sekin jotenkin ihanalta. Ehkä silmäni on jo niin tottunut tai sitten se on vaan tätä uuden tapetin alkuhuumaa, mutta olen salaa kovin tyytyväinen siitä, ettei ihan heti tarvitse alkaa maalauspuuhiin tässä huoneessa.

Projektista jäi loistava kasa tapetinpätkiä askarteluun vaikka ensi jouluksi. Ne on vielä säilössä tuolla koskapa näyttävät niin kivalta korikassissaan, etten ole raaskinut niitä siitä piiloon pistää. Hauska kuriositeetti on, että ne ovat kaikki suunnilleen samasta kohtaa tapettikuviota, seikka jonka ikävästi kohtasin tapetoinnin loppumetreillä kun isot rullat loppuivat kesken ja pari pientä palaa vielä tarvittiin. Mutta koskapa olen hyvin laiska ihminen, en lähtenyt uutta rullaa enää hankkimaan vaan paikkasin puuttuvat täysin vääristä kohtaa olevilla paloilla ja päätin, ettei niitä kukaan huomaa, kun en aio kenellekään ikinä kertoa missä ne sijaitsevat. Hih.

Ja se mikä nyt on kivaa on se, että tuonne pitää hankkia vielä jokin pieni ja siro yöpöytä ja ehkä pieni pukeutumistuoli tai penkki. Edessä on siis paljon kirppistelyä ja second hand metsästystä, jotta sopivat tai projektit, joista tehdä sopivat tuonne löytyvät. Ihan parasta, kun ei vielä itsekään tiedä mitä sinne sitten löytyykään.

And the wallpapers are up and the room feels all new and exiting. I love how it makes this space so comfy and looks like it always should've had wallpaper on it's walls. 

1 kommentti:

  1. Tapetti on tosi kaunis ja sopii hyvin vanhaan taloon ja huoneen irtaimistoon. Tunnelmallinen huone!

    VastaaPoista