keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Suunnitelmia seinille

Heitettiin päikseen vaihtoon nuo rautasängyt yläkerran makkareissa lapsen muuton myötä. Hän sai itselleen uuteen asuntoonsa uuden sängyn ja meille jäi tuo vanha jonka muutama vuosi sitten olin kierrätyskeskuksesta hankkinut. Se sopikin nyt tähän pienempään makuuhuoneeseen kuin nenä päähän tuohon ikkunan ja seinän väliseen tilaan.

Niin kun nyt hyvin näkyy ei tuossa huoneessa liiemmin tilaa ole, se on tästä suunnasta katsottuna tasan 2,6 metriä leveä josta jää nyt pienemmän sängyn myötä vapaaksi niin paljon lattiatilaa, että tuolla voisi mielestäni ihan polkaksi pistää (jos siis osaisin) kun se niin avaralta tuntuu nyt.

Tuo on ihan hulppea tuokin rautasänky 120cm leveine patjoineen, että siinä nukkuu oikein lokoisasti yksi ja aivan hyvin kaksikin jos he ovat hyvin rakastuneita ja viihtyvät vielä aivan kiinni toisissaan. Itse testasin tuon kahden pienen koiran kanssa ja vallan makoisasti nukuttiin kaikki kolme.

Nyt tila hakee vielä sisustustaan sillä sinne on tulossa suuria muutoksia fiilikseen. Sängyn lisäksi muita kalusteita sinne ei edelleenkään kovin suuria mahdu ja olemassaolevat vaatekaapit saavat jäädä just niille silleen kun ovat. Sovittelen sinne vielä tätä lapsen huoneesta jäänyttä pikkusenkkiä ja naulakko sen yläpuolella on jo saanut lähtöpassit, mutta roikkuu vielä paikoillaan uutta sijoituspaikkaansa odotellessa.

Mutta isoin muutos on se, että nämä hienosti eri sävyillä savimaalaamani seinät saavat jäädä uuden tapettikerroksen alle, ne nimittäin särkevät nyt lujasti silmiäni tässä uudessa järjestyksessä. Vanhan sisustuksen kanssahan ne toimivat niin hyvin, mutta nyt tuntuvat vähän kalseilta ja vankilamaisilta ja näkyviin jää liian isoja tyhjiä pintoja. Tunnelma saisikin muuttua reippaammin romanttiseen suuntaan ja täyteläinen tapettikuosi tekisi sen taian suit sait sukkelasti.

Olen jo valikoinut tilaan yhden kuosin ja odottelen mallia saapuvaksi, jotta pääsen testailemaan, että olisiko se se vai sittenkin joku muu, mutta pidän todella peukkuja tuon kuosin ja värin sopimiselle, koska visio siitä olisi niin ihanan vahvana päässäni juuri nyt. Ai että kun jännittää!

The old bedroom looks so cold and empty now with a smaller bed and nothing much in it. The walls are a big factor making the vibe in the space so I've decided to change them in to a full bloom wallpaper with deep color to make this room more romantic and cozy. So exited to get the sample soon to see if the pattern and color I have in mind are perfect.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti