tiistai 11. tammikuuta 2022

Uutta väriä vanhaan peiliin

Eteisen uusi kaappi ei ole vielä edennyt edes hiontavaiheeseen, kun on kaikenlaista muuta kiirettä tässä ollut niin otin ja maalasin tuon ovaalin peilin kehykset sitten ensin. Sen ei pitänyt enää mahtua tähän eteiseen, mutta onnistuin löytämään sille paikan tuosta porraskaiteen takaa. Siinä oli vaan se huono puoli, että sen vanha puulle hiottu pinta ja väri ei näyttänyt enää yhtään kivalta tuossa vähän ahtaassa kolossaan, joten sutaisin sihen pellavaöljymaalilla uuden sävyn ja sitten se istui siihen ihan täydellisen hyvin.

Sekoittelin sävyn ihan omasta päästä ja siitä tuli tuollainen kaunis ja lämmin vaalea harmaa. Se sopii sekä peiliin, että tilaan oikein kivasti ja näyttää varmasti hyvältä myös sitten kun kaappikin on uudessa maalissaan, vaikken edes vielä tiedä minkä värinen siitä on tulossa. 

Peili on myös tuossa vähän hassussa paikassaan erittäin hyvin käytettävissä ja siitä näkee peilailla itsensä ennen ulos lähtöä, että onhan tukka varmasti hyvin ja takki oikein päin päällä. Huomasin myös tässä parin vähän hämärämmän päivän aikana, että peili toistaa kivasti valoa ja tekee tästä tilasta myöskin vähän isomman tuohon suuntaan, missä aiemmin pelkkä valkoinen seinä tuijotti vastaan.

Nyt en malttaisi odottaa, että pääsen tuon kaappiprojektin kimppuun, mutta tässä ei ihan vielä kiireet sille anna myöten, sillä lapsokaiseni tekee muuttoa pois kotoa ja kaikenlaiseen muuhun järjestelyyn menee  kaikki ylimääräinen aika ja energia vielä muutaman päivän. Mutta kyllä tuo kaappi tuosta vielä kauniiksi kuoriutuu, ennen kun kevätaurinko alkaa lämmittää.

I painted the frame of this mirror, that used to be wood tone to make it more bright and airy and better fit to it's quite narrow space on the wall. I think it looks so pretty now. The green cabinet is still waiting it's turn for the makeover since all my time is occupied for a couple more days helping my son to "fly out of his nest".

1 kommentti:

  1. Lapsukaisten poismuutto kotoa aiheuttaa aina isomman järjestelyn tarpeen. Meillä jostain syystä tyttäret vieneet aina kotoa astiaston ja tutut pussilakanat, kun ovat muuttaneet. Kolmesti olen jo joutunut ostamaan uudet astiat, saa nähdä kuinka käy viimeisen kahden kanssa, kun aikanaan muuttavat pois.

    VastaaPoista