perjantai 2. huhtikuuta 2021

Kukkeimmillaan

Vajaat kaksi viikkoa sitten ostetut kevätvihreät kukkivat niin kauniisti juuri pääsiäisen alla ja siirsin ne tänään takaisin kasvihuoneeseen, josta olivat evakossa sisätiloissa lämmittelemässä muutaman päivän. Ne ovat nyt kukkeimmillaan ja suunta on tuosta vain enemmän alaspäin, joten saavat nyt tuolla imeskellä voimat takaisin sipuleihinsa jonka jälkeen tarkoitus olisi haudata ne jonnekin pihan monista kukkapenkeistä. Teen niin yleensä joka vuoden kevätostoksille, mutta vain joskus ne ovat niin kestävää lajiketta, että niitä enää näkisi. Pihalla onkin keväisin hauska bongailla niitä muutamia, jotka siellä täällä vielä nousevat. Toivotaan, että näistä olisi iloa vielä tulevinakin vuosina, mutta suuresti en sure jos näin ei käy.

Nyt niitä on kuitenkin ilo vielä katsella tuolla kun ryöppyävät yli astioistaan ja on kiva kun pihalla on jotain keväisen vihreää. Muualla puutarhassa odotellaan vielä loppujen lumien sulamista ja lämpimämpiä ilmoja, mutta eiköhän se tästä ala kevät nyt edetä.

The greens I got two weeks ago are almost done now, but still looking beautiful. Nice to have something freshly green in the garden, when the outside is still recovering from the winter and snow. But not so long now, till the spring is fully here. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti