keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Askarteluohje lehdessä

Tässä uusimmassa Unelmien Talo & Koti lehdessä on tekemäni askarteluohje helpolle boheemille tupsuvarjostimelle. Lehti ilmestyi tänään ja sen kunniaksi kävin ostamassa oikein simat ja pullat sitä varten, on niin jännää nähdä ensi kertaa lehdessä itse ottamani kuvat ja juttu. Ihan erilaista kun katsella omia kuviaan täällä blogissa ja instagramissa, lehdessä paperille painettuna se on jotenkin aina niin paljon juhlavampaa.

Huomaatte varmaan missä tuo pääkuva on tässä huushollissa otettu? No kasvihuoneessahan se tietenkin. Tätä oli niin hauska tehdä ja kuvata tuossa reilu kuukausi sitten. Sormet oli jäässä, kun lämpömittari oli just ja just nollan yläpuolella, mutta kuvassa näyttää siltä kun silloin olisi ollut oikein lämmin ja kaunis kesäpäivä. Tosiasiassa siinä oli isot lumikinoksetkin vielä ihan parin metrin päässä. 

Noista varjostimista tuli niin ihanat ja sopivat helposti tyyliin kuin tyyliin tässä huushollissa ja pihapiirissä. Ne ovat niin mukavan tuntuiset hypistellä sorminkin, että hipistelen niitä aina välillä ihan muuten vaan. Toinen noista pääsee kesäreissuille mukaan asuntovaunuille ja toinen odottelee vielä ilmojen lämpiämistä ennen kun sen käyttöön tuolla otan. Ne oli niin superhelppo tehdä, ettei tosikaan. Ohje on tuossa lehtiartikkelissa ja sieltä löytyy myös vinkit materiaalien ostopaikkoihin myöskin. Kipaise siis lehtiostoksille, jos mielesi tekee alkaa lampunvarjostinta askartelemaan.

I photographed and edited a diy-article to a Finnish interior magazine called Unelmien Talo & Koti. It just got out and I celebrated this occasion with a little mead and sweets. 

3 kommenttia: