tiistai 30. maaliskuuta 2021

Monitoiminurkassa

Olohuoneen nurkka on viimeaikoina toiminut hyvin monipuolisena paikkana kaikenmoiselle toiminalle. Siellä on kuivattu pyykkiä, jumpattu renkailla, nostettu punttia ja nyt pari viime päivää maalattu penkkiä. Tämä on se kulahtanut puutarhapenkki, josta piti tulla antiikinvihreä, mutta kuten minulla näemmä näiden penkkien kanssa tapana on, vaihdoin kesken kaiken mieleni ja maalasinkin sen vehnänharmaaksi. Ihan samoin kävi viime keväänä yhden toisen penkin kanssa, jota aloin maalata vehnänharmaalla, mutta sitten kesken projektin vaihdoinkin lennosta antiikinvihreään.

Tykkäsin nyt yhtäkkiä jotenkin enemmän vaaleammasta ja suuremmasta kontrastista tummien jalkaosien kanssa, kun siitä antiikinvihreästä. Näitä kalustoja kun on kaksi, voi toinen niistä olla ihan eri kun se tummanvihreä, saapahan sillai vaihtelua pihalleen jos mieli niin tekee. Tämän kanssa tulee vielä pöytä ja kaksi nojatuolia, jotka maalailen myöhemmin, jahka löydän ne ensin tuolta jostain pihavarastoistani.

P.s. Tämä väri on muuten tismalleen sama kun takana olevassa vitriinikaapistossa. Tällai vastamaalatun tuoreena pellavaöljymaali on vähän vaaleampaa kun mihin se ajan kanssa sitten hieman tummuu.

I was supposed to paint this bench green, but I changed my mind right before I started painting and made it wheat grey instead. I think it was a good call, the bench looks so pretty and bright now.

2 kommenttia:

  1. Meillä on mökillä odottamassa tällaiset samanlaiset kalusteet, myyjät jättivät ne meille. Tai siis tavallisia tuoleja 8 kpl ja 2 pientä pöytää. Jotenkin ajattelin tähän asti käsitellä ne mustalla öljyllä, mut tämän sun penkin nähtyäni täytyy miettiä vielä uudestaan :)

    VastaaPoista