perjantai 9. huhtikuuta 2021

Perjantain asetelma

 


Teki mieli perjantain kunniaksi laittaa jotain vähän nättiä esille. Mielessä oli ensin käydä ostamassa kimppu jotain kauniita kukkia, mutta ilma ulkona oli jo niin myrskyisä, että päätin pärjätä sillä mitä kotoa jo valmiiksi löytyi. Olohuoneen klapitelineen päälle kasautui sen kummempia miettimättä mukava otos keräilijän aarteistoa höystettynä parilla vihreällä. 

Ulkona oli jo niin synkkää, että tästäkin tuli väritykseltään vähän yksioikoinen, mutta tykkäsin just nyt tuollaisesta rouheasta ja tummasta värimaailmasta tosi paljon. Sopii säätilan tunnelmaan niin hyvin.

On hauskaa kun omistaa jo niin paljon kaikenmoista, ettei tarvitse nurkistaan kummemmin etsiä toisiinsa sointuvia asioita, kaikki kun jollain lailla täällä yhteen natsaa muutenkin. Tykkään myös aina sekoitella keskenään ihan tarvekaluja ja pelkkiä koristeeksi hankittuja juttuja. Tässä läjässä on mukana myös vieno tuoksu, kun tuo vanha paperiin kääritty iänikuinen suksiterva vielä hennosti hajustaa.

Tässä asetelmassa on mielestäni hyvin vahvasti läsnä myös puutarhafiilis, se onkin koko ajan ollut mielessä ja suunnitelmissa on pitää perheen kesken pienet pihatalkoot sunnuntaina, jos ilmat vaan sen silloin jo sallivat. Palan niin halusta päästä pihalle jo kuopsuttelemaan!

Made a little arrangement on the top of the log shelve in our living room. I chose the ingredients from what I could find around the house here, not hard since I have so many pretty things already. Funny that it came out so dark and moody, it's really stormy outside right now. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti