lauantai 9. maaliskuuta 2019

Kesä tuli kylpyhuoneeseen

Kun ruokakaupassa hypistelin tätä kahden ja puolen euron kultaimarretta ja mietin, että missä ihmeessä saisin sen kotonani viihtymään sain valtavan inspiraation kokeilla sitä kylpyhuoneeseen. Olin jo pitkään miettinyt siellä istuessani, että sopisiko sen nurkaan joku kasvi amppelissa ja tämän heräteostoksen myötä pääsin sitä vihdoin kokeilemaan. Huone on ikkunan ansiosta tosi valoisa ja kosteudesta pitävä kasvi varmasti nauttisi olostaan tuossa suihkun vierellä. 

Kätköissäni oli sille jo valmiiksi ruukku, johon viritin altakastelumekanismin toisesta ruukusta ja juuttinarua olin juuri ostanut pari kerää tällaisia tilanteita varten. Siitä vaan sitten mittailin, että mikä olisi hyvä korkeus amppelille ja solmin sen tämän männä kesänä julkaisemani ohjeeni mukaan (sillä erotuksella, että tein tämän neljästä naruparista).

Ja siellä se on nyt pari päivää roikkunut ja näyttänyt silmiini oikein kivalta. Kaikista mahtavinta on myös ehkä tuo juutin ominaistuoksu, joka tulee hyvin esille aina kun narut vähän kastuvat. Pidän siitä juuri nyt tosi paljon, sillä se tuo heti ajatuksiin lämpimät kelit ja kesän. Ja siltähän tuolla nyt vähän tämän amppelin myötä alkoi näyttääkin; kesältä.

Now that the grocery shops are full of houseplant offers it's not hard to shop them almost every time you go there. I got this phlebodium aureum thinking it might like to live in our bathroom. So I got it home and made it a simple jute plant hanger and it certainly looks good now. P.s. Don't you just love the smell of a slightly damp jute? I really do, reminds me of summer so much.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti