maanantai 4. maaliskuuta 2019

Kesämatto keittiössä

Silloin kun ostelee pääasiassa kirppiksiltä ja netin osto- ja myyntipalstoilta pitää toimia silloin kun kohdalle osuu. Tämä kesämatto kun putkahti eteeni, ei se kysellyt, että onko sesonki nyt päällä, vaan ilmoitti vain, että osta nyt jos tällaisen haluat kesäksi kotiisi. Ja niin minä sitten ostin. 

Olin tällaista jo vähän kytistellyt männä kesänä, mutten raaskinut vielä ostaa ja ihan hyvä niin, koska pienen odottelun jälkeen oli hinta vähän käytettynä lähes mitätön verrattuna alkuperäiseen. Nyt sovittelen sitä täällä eri huoneisiin, että mihin se parhaiten sopii. Ensinnä tietty keittiöön, jonne se näyttää istuvan yllättävänkin hyvin. Seuraavaksi kokeilen sitä varmasti myös olohuoneeseen ja ehkä myös makkariin, mutta loikoilkoon nyt vielä hetken tuossa keittiössä, missä saan ihastella sen kesää henkivää olomuotoa jo nyt.

When buying mostly second hand I need to make quick decisions or the product might get sold under my eyes. So if a perfect summer rug comes up, I need to know right away I want it even if it's still full on winter here in Finland and the summer seems just a distant dream in the horizon.
Luckily I made up my mind fast and now have a little summer vibe on my kitchen floor. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti