keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Mielen virkistykseksi

Maattuani ties monennettako päivää sohvan pohjalla suuren nenäliinavuoren vieressä ja katsottuani joka päivä telkkarista kaikki sisustus- ja puutarhaohjelmat (useimmat jopa kahteen kertaan) iski sellainen kyllästys kaikkeen, että asialle oli pakko tehdä jotain. Sen sijaan että olisin vain lämmittänyt nopeasti kaupan kanasopan muovipakkauksessaan päätin, että katan sen nyt nätisti ja laitan itselleni oikein kunnon hemmottelulounaan, kaikille aisteille (niille mitkä vielä toimivat). Jotain iloa tähän sairastamiseen oli saatava kaiken nujuisuuden keskellä.

Kanasopat kauniiseen kulhoon, eilinen pannukakun loppu koriin, kamomillatee hunajoineen ja sokereineen kauniisen lasiin ja inkivääri koristeeksi mukaan. 

Ja niin siinä kuulkaa kävi, että mieli tuosta piristyi melkoisen paljon. Jopa niin paljon, että sain tehtyä paljon muutakin tänään kun vain makoiltua siellä sohvan uumenissa. Vaikka flunssa ei olekaan vielä hellittänyt on sen madalluttava vaikutus mielialaani huimasti parantunut.

 I've been sick on the couch for a couple of days now. Just lying there watching every house decor and garden show on tv with a pile of used tissues growing next to me. Today I got SO bored I realised I HAVE to do something to make me feel happy, even though the flu is still going on strong. So instead of just warming up the store bought chicken soup in it's plastic container in the microwave I got a cool old tray and set up my lunch there nicely, and thanks to that I started feeling a little better. There can be beauty in life even with a sinus infection.

1 kommentti: