perjantai 29. maaliskuuta 2019

Mahtuu kun pistää mahtumaan

Makuuhuoneeseenhan se sitten oli soviteltava tätä vastikään kirpputoroitua naulakkoa. Soviteltava jo siksikin, että olen aina halunnut tietää voisiko tuossa joku tällainen olla. Tilaa nimittäin ei tässä huoneessa yhtään ylimääräistä ole ja varsinkaan tuossa kohdassa, mutta sängyssä makoillessa on niin kiva katsella paljaan seinän sijasta jotain nättiä.

Ja kyllä mun täytyy nyt sanoa, että vaikka siltä näyttääkin, että tuossa olisi nyt ahdasta kulkea, ei siinä itseasiassa ole. Naulakko on just sillä korkeudella, että kävellessä siitä menee sujuvasti ali, eikä tuossa roikkuvat asiat häiritse ohikulkua yhtään sen enempää kun aikanaan taulut tai muutkaan koristeet mitä tuossa seinällä on ollut. Vielä kun saan kesän koittaessa tuosta tuon lämmittimen pois rumentamasta näkymää kelpaa tässä taas unten maille mennä, kun on noin kauniit maisemat katseltavana. Laitoin siihen nyt hyvin kesäisen esillepanon, simpukoineen ja meritähtineen, ihan vaan siksi kun siitä tulee niin hyvä fiilis.

Ja tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivatkin, että ne sirkusvalot ovat kadonneet tuosta katonrajasta. Makuuhuone on nyt tyystin vailla kattovalaisinta, kun kyllästyin niihin roikkuviin johtoihin, mutta en ole vielä keksinyt, että mitä tulee tilalle. Päättelin, että nopeammin löydän ratkaisun, kun otan valot ensin kokonaan pois. Helpompi katsella tilaa vähän aikaa ilman, jotta se inspis uudelle valaisimelle pääsee soljumaan vapaammin.

I just had to try out the new old coat rack I found from a fleamarket to the bedroom wall. I've been wondering for a while now, if one fits there and as it turns out, it does. There's not that much room to walk between the bed and the wall, but as the coat rack is hung high enough to walk under, it's actually quite spacious there. Not much of a difference if there was a painting or something like that on the wall. I think I'm gonna keep it this way, cause it's so pretty to watch when laying in bed.

2 kommenttia:

  1. Ihastuttava naulakko ja tuo seinä. Onko toteutettu kalkkimaalilla?
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista