maanantai 25. maaliskuuta 2019

Karmean kivoja kirppislöytöjä

Kävimme männä viikolla ystävän kanssa pyörähtämässä Salon suunnilla pikaisella kirppisturneella joka osoittautuikin varsin onnekkaaksi löytöjen osalta. Olin matkannut asenteella, etten mitään juuri nyt oikein edes tarvitse, mutta kummasti ne tarpeet sitten tavaroiden kohdalle osuessa löytyivät ja niinhän sen pitää mennäkin. Rakastan nimittäin sitä, etten etukäteen tiedä mitä voi löytää tai edes haluta ennen kun sen sitten edessään näkee.

Aivan ensimmäinen asia jonka retkeltä bongasin oli tämä järjetön täytetty hauen pää. Lapseni on haukimies henkeen ja vereen joten tiesin heti tehneeni hyvän löydön. Pikainen soitto pojalle asian varmistukseksi ja hauki lähti ostoskoriin. Hän on jo pidemmän aikaa haaveillut tällaisesta huoneensa seinälle ja nyt tuo haave kävi vihdoin toteen eikä hintakaan ollut hirveä.

Itselle ostelin vanhan leivinlaudan, naulakon ja raitakaulimen ja pyykkilaudan vaikken etukäteen tiennytkään tarvitsevani niitä. Leivinlauta toimii mahtavana pöytätasona puutarhassa tai kasvihuoneessa, naulakko menee portaikon tai makuuhuoneen seinälle (jahka saan päätettyä, että kumpaan) ja pyykkilautaa ja kaulinta saan hyödynnettyä savihommissa raidallisten kukkaruukkujen tekoon. 

Last but not least löytyi tämä korkea lasikupu. Olen ihan varma, että minulla on täällä kotonani jo jotain joka tuollaisen kuvun alla esillä voi olla, se pitää vain ensin keksiä että mikä se on. Ja jos en keksi voin aina leipasta oikein korkean marenkikakun ja tarjoilla sen tuon alta. Varsin oivallinen löytö siis tämäkin.

Ja jos tuntuu, että kannan taas kaksin käsin tavaraa sisään, se johtuu siitä, että olen pakkaamassa sitä kaksin käsin toisesta päästä pois. Nimittäin Parolan aseman rompetori tulee taas toukokuussa ja sinne on lähdössä meiltä jälleen iso lasti kirppiskamaa ja aarteita myyntiin. Laittelen niistä vielä tuttuun tapaan postauksia sitten lähempänä, mutta nyt kähden ripustelemaan hauenpäätä ja naulakkoa paikoilleen.

Some of my latest fleamarket finds. The Pike head was something my son has been dreaming of for a long time and the rest of the stuff I didn't even know I wanted until I saw them. Very happy of this pile of treasures. 

6 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään eniten sellaisista ostos/kirppisreissuista joilla ei varsinaisesti ole pakko löytää tai ostaa yhtään mitään. Jostain syystä ne parhaat löydöt tekee just sillon :D Olipa kiva, että pojallesi löytyi tuo kamalan hieno hauenpää :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kivoja löytöjä! Millä kirppareilla kävit? Käyn epäsäännöllisesti kylämme kirppareilla, mutta en oikein löydä mitään. Salossa Suurkirppis oli suosikkini, mutta se taidettiin alkuvuodesta sulkea. Täytyypä ehkä lähteä taas kiertelemään uudella innolla ja silmällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lähteä. Salossa käytiin Aarresaaressa ja Radiokirppiksellä ja sitten piipahdimme Paimiossa Vistakirppiksellä ja Heikin kirpparilla. :-)

   Poista
 3. Järjetön kyllä kuvaa hauenpäätä hyvin, mutta hauskoja löytöjä kaiken kaikkiaan! Kadehdin aina vähän niitä, joilla on kirppareilla hyvä tuuri matkassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon ja usein saa kirppareilla käydä, että tuuria piisaa. Itse käyn ainakin pari kertaa viikossa, joten siksi kai löytöjä välillä tulee :-)

   Poista