lauantai 16. maaliskuuta 2019

Rennosti vitriinissä

Sohvalla sairastaessa oli aikaa katsella ympärilleen olohuoneessa ja miettiä mitä kaikkea kivaa siellä on ja mitä kaikkea sinne on vuosien aikana tehty. Yksi suosikkini tilassa on ehdottomasti tämä vitriini, johon en muuten vieläkään ole saanut aikaiseksi laittaa tuota toisen oven uupuvaa lasia. Se ei sinänsä ole haitannut, koska nyt sinne on ollut näppärämpi työntää tavaraa, mikä milloinkin on sinne pitänyt saada. Sen johdosta, että sinne on välillä vain survottu ajan mittaan asioita muualta sinne on muotoutunut varsin rento tyyli ja kokonaisuus. Sulassa sovussa ovat nätisti niin asetellut aarteet kun joululahjaksi saatu kuoharipullo ja kynttilänjalat sun muut. 

Joskus uneksin tekeväni tuohon alaosaan puuttuvien laatikoiden tilalle uudet, mutta tässä vuosien saatossa olen tottunut katsomaan sitä ilman ja ruvennut tykkäämään siitä tuollaisenaan. Ilman toista lasiovea sitä on myös helpompi käyttää ja kuvata, lasi kun tuppaa heijasteleman ja peilaamaan muita asioita. Että oikeastaan se, että se ei ole täydellinen tekeekin siitä minulle ihan täydellisen juuri noin.

The glass cabinet in my living room is looking lovely and relaxed  cause we've just been putting things in it without thinking too much of styling. At one point I really wanted to make drawers to the missing spaces in the bottom and fix the missing glass from the other door, but now I quite like it just as it is and feel that too much fixing might take something away from it's appeal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti