perjantai 16. maaliskuuta 2018

Väliaikaissäilytyksessä

Löysin kirpputorilta kivan vanhan puunaulakon yhteen tulevaan projektiini ja koska se oli niin hauska ja nätti päätin etsiä sille väliaikaisen sijoituspaikan huushollistani siksi aikaa kunnes se tuleva projekti alkaa. Paikka löytyi aika helposti, vaikka vapaata seinäpintaa täällä ei juuri olekaan, mutta yläkerran aulan seinää kun vähän tyhjensin niin siihen se mukavasti sitten mahtui.

Mielestäni se sopii siihen tosi hyvin ja näyttää heti jotenkin kotoisalta, vaikkei tuota tuossa voi virallisena naulakkona käyttääkään kun ei siihen tuosta portailta oikein yllä. Tuollaisena koristehyllynä menee sen sijaan aivan oivallisesti ja siihen on mukava ripustella kaikkea muuta nättiä. Nyt sai heti säilytettäväkseen asioita, joilla ei muuta paikkaa olla esillä juuri tällä hetkellä ollut. 

Parasta tietysti tuo hylly, johon sain heti työhuoneen hämäryydestä pelastaa kultaköynnöksen alut nauttimaan kevätauringon voimasta ja toivottavasti kasvamaan tuossa nopeammin pituutta.

Ja edellisen postauksen pelargonian talvetus ei ole ollut jokaisen kasvin kohdalla yhtä suotuisa. Viikunaparka ei ehkä ole nauttinut talvehtimisesta hyppysissäni yhtä paljon. Elossa sentään on, mutta juuri nyt luopunut kaikista lehdistään joita vielä joulun jäljistä puski tulemaan roppakaupalla. Ehkäpä tämäkin kuitenkin vielä tästä, ainakin silmuja siinä taas on taas viljalti. Sormet ristiin siis vielä vaan.

I got this cute vintage coat rack for an upcoming project, but since it is so cute I decided to find it a place to use it meanwhile the other project is still brewing. I found the place in the upstairs hall and the rack looks perfect there, makes the space feel more warm and homey.

3 kommenttia: