maanantai 19. maaliskuuta 2018

Koirien karkkihylly

Meillä jäi keittiörempan jälkeen vielä tämä pieni pyörillä oleva hyllykkö työtason päätyyn, kun jotenkin tykkäsin sen olemassaolosta tuossa ennenkin, enkä osannut olla vielä ilman. Mitään tarvetta sille ei sen kummemmin ollut, kun kaappeihin olisi kaikki mahtunut, mutta halusin sen silti jäävän ja keksinkin sille sitten hyvää käyttöä koirien ruoka- ja karkkihyllynä ja pienenä aputasona jossa pidellä kauniita asioita.

Hyllykön päällä on ollut millon mitäkin vihreää ruukuissa tai purkeissa, mutta nyt siinä on iso vanha puumuotti joka sopi siihen kuin niin olisi aina ollut tarkoitettukin. Muottiin mahtuu kerralla monen päivän salaatti- ja yrttiostokset ja saa sen näyttämään siltä kun ne olisi siihen vasiten istutettu.

Joten hyllykkö saa olla tuossa vielä jatkossakin, koiratkin tietävät, että se on heidän hylly ja itse tykkään nyt erityisesti tuosta pienestä kasvimaasta sen päällä.

This small shelving unit on wheels is a piece I don't actually need in the kitchen, but love to have it there for the look. Now it's used for the dog foods and treats and on top of it I keep always something pretty and green cause of the good light there. I even found an old wooden mould from the fleamarket that fits the top perfectly and stores many differend salads and herbs in a way that they look like they've been planted there.

7 kommenttia:

 1. Huippuhieno kasvimaa keittiössä!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana idea tuo koirien namihyllykkö. Kissojen herkut ja namut kun on niin pieniä, että kovin isoja kuppoja ei tuohon saisi oikein hyödynnettyä. Luulen. Hmm.

  Aivan ihana koti teillä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostat vaan kerralla isomman määrän pikkuherkkuja, niin johan näyttää isot purkit kivalta :-)

   Poista
 3. Ihana otsikko ja karkkihylly :) Meillä ei tuo onnistuisi, kun kaikki koirien ruuat ja herkut pitää olla korkealla kaapeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin nuo kyllä yltäisi, mutteivät onneksi osaa noita lasipurkkien kierrekorkkeja vielä aukaista :D

   Poista
 4. Niin kivannäköinen tuo hyllykkö. Näin pienellä vaivalla voi arkisistakin asioista tehdä kauniita :)

  VastaaPoista