lauantai 10. maaliskuuta 2018

Mukavuus ennen kaikkea

Meillä olohuoneen sohvat on valittu ensisijaisesti niiden löhöilyominaisuuksien vuoksi. Emme ole sellainen perhe joka tykää pönöttää tai istua sievästi, meillä löhötään, röhnötetään tai lojutaan ja siihen nämä sohvat ovat mitä mainioimmat, vähän kulahtaneet ja sellaiset joissa ei tarvitse varovasti olla. Talvisin niiden löhöilymukavuutta lisätään vielä taljoin ja peittein ja lukemattomin tyynyin. Mukavaa asentoa ei tarvitse kauaa hakea, riittää että rojahtaa makuulle niin jo alusta muotoutuu sopivaksi. Myös koirat arvostavat sohvia ja viettävätkin jossain tuolla päivistään varsin suuren osan melkoisen mukavissa oloissa.

Vieraisilla välillä käyvät ihmisetkin ovat usein kommentoineet isompaa sohvaamme ehkä maailman mukavimmaksi, siihen kun istuu niin ei tahdo pois lähteä ollenkaan. Siksipä tykkään itsekin siinä aikaani usein viettää. Kun on kroppa kunnolla rennosti soljuu ajatukset ja ideat vapaammin.

Iso sohva alkaa vaan pikkuhiljaa kulua kaisesta tästä löhöilystä ja olenkin miettinyt, että tämä pitää jossain vaiheessa verhoiluttaa uusiksi, mutta siihen on vielä aikaa. Pienet reiät paikataan ja tyynyjä käännellään sitä mukaa kun kuluvat, että kuluisivat tasaisemmin joka puolelta. Pieni rähjäisyyskään ei haittaa, koska sehän vaan kertoo että on rakastettu tämä. Uutta en voisi kuvitellakaan hankkivani, koska mikä voisi vetää vertoja maailman mukavimmalle sohvalle? Ei ole vielä tullut vastaani toista.

The sofas in our livingroom are made for lounging and relaxing and feeling good. The frumpy look makes them more comfortable with all the pillows and lambskins (and small sleepy dogs) lying around. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti