sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Kesä mielessä kuitenkin

Talvi se vaan pitää puutarhaani otteessaan, eikä merkkejä keväästä vielä ole, mutta sehän ei estä minua jo suunnittelemasta, mitä kaikkea kivaa pihalla sitten kesällä on.

Olen myös jo vähän hamstrannutkin kirppiksiltä kesän istutuksia varten. On kaksi toisiinsa kiinni turvonnutta puukiulua, joista aion kivat kukkaruukut saada jahka joskus irtoavat. Ja sitten on hauska vanha työkalupakki, jonka ehdottomasti ruuvaan jonnekin seinään kukkatelineeksi.

Ja nyt haluaisin saada ne tuonne kasvihuoneeseen säilöön, mutta sepä ei ole ihan yksinkertaista. Ovien edessä on nimittäin maahan niin tiukasti jäätynyt kivi, että luulen sen tehneen siihen jo juuret. Sitä on koitettu tässä piestä ja sulattaa, mutta periksi se ei vaan anna. Täytynee ottaa järeämmät aseet käyttöön ja käydä etsimässä varastosta kunnon moska, millä mäjäyttää, josko sillä vihdoin irtoaisi.

The spring is still somewhere out there and the winter just keeps going on strong, but I have started my planning for summer anyways. I got these cute old wood buckets and a tool box I'm going to use as flower pots. Especially the tool box will look splendid on a wall somewhere.
I also wanted to store these in my conservatory, but there's a small rock in front of the doors iced so tight on the ground I think it might've grown roots. Even warm water didn't make it move. I think I need to go get the sledge hammer and whack it with that.

5 kommenttia:

  1. ihania vanhoja höpöjä.taitaa olla yleistä tuo että kivet kasvattaa juuria.minulla on se ongelma kun ehdin suunnitella hoitolasten kanssa koko talven kun ollaan pihalla niin keväällä on jo pokki ja kun mies sanoo hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.kai sitä jo rasittuu.heh heh.

    VastaaPoista
  2. Tuolla kivellä on hyvä työmoraali, kun ei halua lopettaa tehtäväänsä kesken kaiken. Heh. Toivottavasti saatte sen siitä jotenkin irti. Viimeistään keväämmällä..... :)

    VastaaPoista
  3. Kokeilkaa kaataa kiven päälle kiehuvan kuumaa vettä, mikäli ette niin vielä ole tehnyt :)

    VastaaPoista