torstai 15. maaliskuuta 2018

Riemuvoitto

Olen virallisesti ensimmäistä kertaa ikinä elämässäni onnistunut talvettamaan pelargonin. En tiedä tarkalleen miten sen tein, mutta tehty se nyt kumminkin on. Samoilla ohjeilla yritin kun kaikkina aiempinakin vuosina kun olen yrittänyt ja kaikina aiempina vuosina sain pelargonit hengiltä. Tänä vuonna ajattelin että tietenkin epäonnistuin taas, kunnes kevätauringon saapuessa näin oksantyngissä pienet nuput joista nyt parissa viikossa on kasvanut jo oikein hyvät pienet lehdenalut. Enää en voi epäonnistua tämän kanssa siis ja voitonmaljan voinen jo nostaa. Jei!

For the first time in my life I've managed to keep a geranium alive through the dark and long nordic winter. I don't know exactly what was the difference to the other times I've tried this and miserably failed, but I'm ever so happy now, yay!

3 kommenttia:

 1. Onnittelut menestyksekkäästä viherpeukaloinnista!
  Semmoinen ihan pikkuinen viilaus, jotta kasvien pienet lehdenalut on silmuja, nupuista tulee sitten aikanaan kukkia...

  Hyvää kevättä ja paljon nuppuja pelargoniaasi!
  Marjo.

  VastaaPoista
 2. Minulla säilyi kaksi hengissä ja neljä meni huonoksi. Hyvä, kun edes kaksi säilyi. Ensi talvena vaihdan talvehdituspaikkaa, niin jos sillon onnistuisi paremmin :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin jollain ihmeen onnenkantamoisella onnistuin tänä vuonna eka kertaa, ja sain talvetettua jopa 3kpl pelakuita. Onnistuminen tapahtui ihan huoneenlämmössä, melko varjoisassa paikassa. Kaiketi myös keski-ikä lisää viherpeukalotaitoja :)

  VastaaPoista