maanantai 26. maaliskuuta 2018

Kerrassaan oivallinen teline

Ja se paras löytö kirppiksiltä tässä kuussa on ehdottomasti tämä vanha teline, jossa ehkä pidelty ennen jotain muuta, mutta minä näin tämän heti erittäin sopivana mukitelineenä porstuani pienessä kippokaupassa. Kotiin päästyäni sitä piti tietenkin heti sovittaa.

Ja sehän vaan kuulkaas sopii, oikeinkin hyvin sopii. Erittäin tukevakin on, vaikka painoa on nyt päällä melkoisesti kivitavaran muodossa. Ihan kun olisi alun alkaenkin tehty juuri tämmöistä tarkoitusta varten.

Nyt kun saan sille vielä raivattua tilan porstuastani niin vot!

Got this vintage rack from a fleamarket thinking it might be suitable for my little pottery shop to hold cups, and when I got home and tried it out, it's perfect!

2 kommenttia:

  1. Nyt alkoi hirveästi kiinnostamaan, että mikähän tuo teline on alkuperäiseltä tarkoitukseltaan! Arvaisin, että se liittyy jotenkin villa- tai pellavalangan valmistukseen...Ei kukaan kansanperinteen tuntija osaisi kertoa? :-)

    VastaaPoista
  2. Hei, vaikuttaisi kudinlangoille tarkoitetulta rullatelineeltä? Rukilla kehrättiin pellavat rullalle/puolalle ja tämä oli niille? Vai rinkeleille? Hieno löytö joka tapauksessa ja toimii kyllä mukeillakin!

    VastaaPoista