sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Maaliskuun löytöjä

Tässä kuussa on kirppistelty muun muassa ruukkuja, isompi kukkaruukuksi ja toinen maalaussiveltimille, jotka jo kaipasivatkin hieman suurempaa säilytintä. Vanha apteekkipullo ei taas herättänyt minussa mitään tunteita ja olisin jättänyt sen ihan hyvin huomiotta ennen kun kaverini käski lukea sen tekstin tarkemmin. ROSMARIINIÖLJY! Se oli sitten pakko ostaa, sillä ra-kas-tan rosmariinia.

Löytynyt on myös kivoja keittiöjuttuja, kuten vanha iso kauha, jollaisia ei vain voi olla keittiössäni liikaa. Tämä vieläpä erittäin hyvää mallia ja sillä saa kauhaistua kerralla hyvän määrän.
Keittiöön myöskin kolme lumihiutalelasia, joita tosin jo ihan älytön määrä kaapissani onkin, mutta kun olivat niin hitokseen hyväkuntoiset ja hinta kohdillaan.
Myös Sorsakosken veitset poimin tarkasti talteen, sillä niitä minulta sopivasti uupuikin. Ja vanhanoloinen korkillinen sirotin pääsee paraatipaikalle hellan viereen.

Pieni rihvelitaulu ja simpukat, jotka ostin kaverin kanssa puokkiin ostin ihan koristeeksi ja somisteeksi jonnekin, nättiä kun ei voi olla koskaan liikaa.

Että hyvin oli löytörikas maaliskuu, kun tässä ei ollut vielä edes kaikki. Vielä yhden hyvän löydön esittelen sitten seuraavassa postauksessa.

Some of my fleamarket finds from march. Pots for flowers and paint brushes. An old apotechary botle that says "rosemary oil" I just had to buy cause it's my absolute favourite scent in the whole world. Some kitchen stuff, some shells and other things made this month a good month for fleamarketing.

2 kommenttia:

  1. Mielettömiä löytöjä olet tehnyt, hyvä maaliskuu :) Sama kävi minulla, kun löysin kaikkea kivaa ja nyt mietin ottaisinko kuvat blogiin. Taidan ottaa.

    VastaaPoista
  2. Hyviä löytöjä, osaat

    VastaaPoista