keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Piilossa mutta esillä

Löysin jokin aika sitten kirpputorilta kivan pienen korikassin jonka ostin kotiini hyvin tärkeää virkaa toimittamaan. Tykkään nimittäin työhuoneessa että työkalut ovat kätevästi saatavilla ja jokaiselle on oma paikkansa ja tässä kassissa säilytän yhtä tärkeimmistä. Se on työkalujen tapaan mielestäni tosi ruma ja räikeän värinen, mutta sen tarpeellisuuden vuoksi sen on aina oltava näppärästi käsillä. Ennen tätä sievää säilytysratkaisua sitä joutui välillä etsimään kissojen ja koirien kanssa, kun ei ikinä muistanut että minne sen oli edellisen käyttökerran jälkeen katseilta taas piilottanut.

Ja että mikäkö se oikein on? No pikkuinen jumppapallo tietenkin. Käsintekijän paras kaveri nikamalukkojen auki rullailuun. Kehonhuollollisesti tärkein työkalu minkä tiedän. Ja nyt tiedän myös aina mistä sen löydän kun ruotoni sitä vaatii.

I found this cute little basket to store my oh-so-ugly but o-so-important tool to keep my back happy; my pilates ball. Before I could never remember where I'd hidden it, but now it has a place where it's hidden from view but easy to take out and use.

4 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika tuota tavaroiden ja värien kauneutta.

  VastaaPoista
 2. Stadiumista bongasin viikonloppuna semmosen rullailu-rullan (you know?), korkkipintaisena!!! Piti heti vinkata miehelle että kun vaimolle seuraavaa lahjaa miettii ni siinä ois silmää miellyttävä ja sisustukseen sopiva, ja käytännöllinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know! Miten mahtavaa, että ovat heränneet siihen, että venyttelyvälineet voivat olla muutakin kun muovia räikeistä väreistä nyt puhumattakaan. Tulisipa pian myös nahkainen pilatespallo, sellainen on minun salainen unelma! :)

   Poista