lauantai 31. maaliskuuta 2018

Mukavia materiaaleja

Ei ole tiedossa tekemisen puutetta tässä taloudessa kun maailmalta on tarttunut mukaan mukavia materiaaleja joita lähteä työstämään. Tykkään mielettömästi haasteellisista projekteista ja mikään ei ole hienompaa kun tehdä jostain mikä ei toimi enää alkuperäisessä tarkoituksessaan, jotain muuta yhtä toimivaa.

Ystävältä osteltu vanha patakaapin raato on juuri tällainen projekti. Se on valmiiksi osina, kun osa siitä oli lahonnut pois. Lattiamallin patakaappia siitä ei enää saa, mutta seinäkaapin noista palasista tekaisee varmasti ja sellainen siitä onkin nyt pääisäispyhinä tulossa. Mahtia päästä taas vähän rakentelemaan.

Vanha suurista puuhelmistä tehty oviverho taas suorastaan huutaa sitä, että siitä tehdään sellainen suuri kattokruunu, väritkin olisivat sitä tarkoitusta varten aivan kohdillaan tähän huusholliin.
Pitäisi vaan ensin löytää vähän enemmän materiaalia mistä sellaisen runkoa voisi lähteä rakentamaan. Pelkistä varjostimenrungoista ei näille helmille tukevaa saa, painoa on ihan liikaa siihen malliin joka mielessäni pyörii, joten täytyy kehitellä ja ajatella tätä projektia vielä tarkemmin ajan kanssa, jotta lopputuloksesta tulee varmasti hyvä ja tukeva.

Got some new materials to build things. The pieces of an old cabinet will become a cabinet again, only smaller, since there's too much missing from the original. And the pearls are just screaming to become a bead chandelier. I just need to figure out a frame for it first, cause I'm planning on making a huge one, but it can wait cause I'm building the cabinet first.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti