tiistai 9. toukokuuta 2017

Vaatekaappi viittä vaille

Kaupallinen yhteistyö: Domus Classica
Makuuhuoneen vaatekaapin maalausprojekti on vielä pikkuisen vaiheessaan, mutta se ei estänyt minua laittamasta sitä jo paikoilleen ja toimeen. Enää on maalattava vain pari kerrosta oikeanpuoleisen oven ulkopintaan ja sen voi hyvin tehdä tuolla paikallaankin, maali kun ei ole myrkyllistä eikä haju ollenkaan kamala.

Täytyy kyllä sanoa että kannatti pitäytyä siinä lähes samassa kun alkuperäisessä värissä, joka muuten pilkottaa hieman tuolla sokkelissa vaaleamman vihreän alta. Jätin sokkelin tuolleen kun tykkäsin sen väreistä ja siitä että sieltä vähän se historia pilkottelee. Vihreä pukee kaappia niin oivallisesti että tuntuu ihan hullulta että joku sen oli harmaaksi maalannut.

Uudet apilapeltiovetkin sopivat tuohon nyt paremmin kuin hyvin kun nekin on maalattu vihreäksi. Tykkään myös kun kaapin sisusteet näkyvät tuosta pellin reikien lävitse vähäsen, se luo niin mukavan rennon fiiliksen. 

Vaihdoin vähän kaappien paikkoja keskenään jotta kokonaisuus pysyisi kevyempänä ja tuo ihastuttavan eklektiivinen kokoelma säilyttimiä toimii minusta nyt niin hyvin yhteen. Parasta tietty että kaksi kaappia (keskellä ja reunassa) olen tehnyt alusta asti itse ja kahta muuta kalustetta olen tuunannut (tämä uusin ja sitten tuo laatikosto.)

Lisäsin myös vihreän kaapin oviin pikkuruiset koukut jotta siinä voi roikotella vaikka seuraavan päivän päällepantavia valmiiksi, mikä onkin oikein näppärää näissä tehoneliöissä. Kaapin kylkeen ruuvasin isomman koukun, kun semmoinen meillä on tuossa kohtaa aina ollutkin ja olen tottunut siinä aina jotain roikottelemaan siinäkin.

Nyt on sitten tämä huone kaikenmoisten remonttien osalta aika lailla valmis, ja siitä tuli justiinsa niin hyvä ko kuvittelinkin.

In collaboration with Domus Classica. The paint job on the bedroom wardrobe is almost finished and I got to put the doors back on to see how it turned out, and I must say it turned out purrrfect. I just love the eclectic combination of different storage units we now have here. They look so good together and with the mellow color tones make the room feel calm and relaxed.

I still need to paint the right side door a couple of more times, but I can easily do it right there since the linen oil paint doesn't smell bad at all and isn't harmful to breathe while drying.

Oh boy I really love my new bedroom now!

4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä ihan täydellinen värisilmä!
  Toi kaappi on vaan niin hieno..ja noi pellit ovissa, oih!

  VastaaPoista
 2. Todella onnistunut lopputulos. TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
 3. Ja jälleen kerran nuo värit, petivaatteista lähtien. Ihanat!

  VastaaPoista
 4. Voi että! Taas niin upeeta ja kodikasta ja nuo sävyt. Aah!

  VastaaPoista