torstai 18. toukokuuta 2017

Puutarhavaja sisältä

Ja tässä hän nyt on, ihan itse nikkaroitu puutarhavaja tai -kaappi, miten sen nyt haluaakaan sanoa. Ovilaudoissa säätelin ja tein ne ihan vihoviimeisistä jämistä jonka takia toinen ovi ei istu ihan kunnolla, samoin kattohuovan virkaa toimittaa vielä muovipussi, mutta ne ehtii laitella myöhemminkin kuntoon, nyt esitellään kaappi sisältään.

Kaapin sisustan rakentaminen oli oikeastaan yllättävän helppoa. Tuo oven naulakko minulla jo oli kasvihuoneessa ja samaten tuo margariinilaatikko. Niiden mitat natsasivat niin täydellisesti oveen että siihenhän ne oli laitettava sitten. Molemmat vielä huisin kätevätkin, kauneimpien ripustamiseen ja rumempien piilottamiseen. 

Purkeille ja purnukoilla askartelin hyllyn, saksille pistin vaan ruuvit naulakoksi ja lapiot sun muut saavat seisoskella ihan vapaasti nurkassaan. Mietin ensin että niillekin naulakko, mutta tuntui sitten liian hifistelyltä alkaa ihan niin tarkasti laittelemaan. parempi kun on vähän rentouttakin tuolla. Näyttävät niin näteiltäkin juuri noin.

Kaapissa on nyt kätevästi käsillä lähes kaikki mitä kesäisin puutarhanhoidossa täällä tarvitaan, hyvässä järjestyksessä ja yhdessä paikassa. Täytyy vain vielä askarrella tuonne sellainen ampiaiskarkotin sillä jostain syystä luulen että tuo tulee olemaan kovin suosittu paikka puutarhan pörriäisille, ne kun useimmin tekevät pesänsä juuri sinne minne ihminen ei sitä halua ja tännehän ei sellaista nyt haluta.

Että mitäs tykkäätte? Näyttääkö näppärältä?

And the garden tool shed from the inside looks like this. Customized to our tools with materials I found from our home. I think the result is as pretty as it is functional and fits in our garden like it has always been there. 

10 kommenttia:

 1. Onpa hieno vaja! Todella ihastuttava. :) Jotain tuollaista kaipaisin meillekin.

  Blogissani on kiva arvonta, kannattaa käydä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 2. Tulipa hieno! Ja miten hienoa että teit jämälaudoista joita yleensä löytyy joka kodin nurkista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. R-a-k-a-s-t-a-n kun voin hyötykäyttää asioita jotka muuten menisivät roskiin. :-)

   Poista
 3. Tosi näppärä ja hyvälle näyttävä! Meillä on parhaillaan rakenteilla :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno! Millaisilla työkaluilla sinä teit tuon vajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan tavan katkaisusirkkelillä ja akkuruuvivääntimellä pistin menemään. :-)

   Poista
 5. Oi, onpa kaunis kaappi. Omissa haaveissa siintää pieni puutarhapalsta, jos sellainen vain vapaana löytyy joutuu tuommoisen sinne tekemään. Ihana.

  VastaaPoista
 6. taas sait hienoa jälkeä aikaan! pidetään peukkuja, ettei kelpaa amppareille kuitenkaan :D. Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä ei ole kelvannut, tosin pitelen päivisin ovia aika paljon auki ihan varmuuden vuoksi. :-)

   Poista