lauantai 13. toukokuuta 2017

Pihavajaa rakentamassa

Ja sitten tuumasta toimeen ja pihavarastokaappia rakentamaan. Vanhat lattianaluslaudat ovat tämmöiseen mitä mainiointa materiaalia ja on aivan ihanaa kun voi kierrättää jotain itselle tarpeetonta ja tehdä siitä taas jotain tarpeellista. Projekti nytkähti käyntiin nopeasti kun alkuun päästiin ja pian olivat jo sivuseinäelementit valmiina.

Ja sitten reilun tunnin päästä näytti jo tältä. Takaseinälaudat asennettu ja runko kutakuinkin kasassa. Mitään tukipuita ei vielä tässä vaiheessa laitettu kun tuo höskä passataan suoraksi sitten paikallaan. Kovin oli tosin jo tukeva noinkin.

Ja sitten kun kattolaudat saatiin paikoilleen ja ovia olisi pitänyt alkaa, niin materiaali pääsi lopahtamaan kesken. Toisen oven sentään saimme puoliväliin, mutta loppuun tämän saamme vasta viikolla, kun kaupat taas palvelevat normalisti. Mutta onneksi se ei paljon haitannut kun puuhaa oli pihalla muutakin, varsinkin sillä kohtaa mihin tämän varastokaapin aiomme. Joten siitä lisää seuraavaksi sitten.

And the garden tool shed is progressing nicely. Only we ran out of materials just as we were starting to build the doors. Luckily there is plenty of other things to do in the yard while waiting till monday when I get some more wood and can finish this.

2 kommenttia: