maanantai 22. toukokuuta 2017

Kukkaset kesälaitumille

Nostelin viikonlopulla sisältä viherkasveja kesälomille porstuaan. Samalla pidän siellä vielä muutamaa puutarhaan menevääkin, kun en ihan vielä luota tähän suomen kesään, varsinkaan noihin öihin ja täällä pysyy näillä keleillä lämpö aivan mukavissa lukemissa öisinkin. Mutta kylläpä vaan tuli kuulkaa viihtyisä nyt porstuasta kun siellä tuota vihreää on.

Joskus muinoin en oikein osannut valjastaa tätä talvikylmää tilaa sopivaan käyttöön vuoden ympäri, mutta nyt kun siellä on sopivat kalusteet saa siitä helposti tehtyä viihtyisän ja funktionaalisen mihin vuodenaikaan vaan. Talvisin kierrätyskeskus ja varasto ja kesäisin sen lisäksi niin paljon muutakin, kuten nyt vaikka pieni sisäpuutarha.

Ja nyt siellä on muun tavaran muassa pienen kippo- ja kuppokauppani varastokin esillä, koska pitäähän tuollaisessa pikku kyläkaupassa nyt oikeaa myytävääkin olla jos joku vieraistamme innostuu ostoksille.

I moved some of our houseplants to the porch for the summer. It's an ideal place to keep plants since it's asunny and mostly warm place. I also keep some of my garden pants there for now, since there's still a chance the summer is not really here, there might be some cold nights ahead still.
I also store my handmade pottery there, since that little store lookalike is perfect for just that. 

4 kommenttia:

  1. Ihana porstua / kauppa sinulla.

    VastaaPoista
  2. Ai että olen odottanut kesää että pääsee näpertelemään puutarhaa. Sinun puutarhasi on kyllä todella kaunis. Myös porstua on kateutta herättävä.

    VastaaPoista