sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Puolipellavaa pieluksiin

Kaipasin makuuhuoneeseen jotain uutta petivaatetta mutta budjettini ei antanut myöten lähteä ostelemaan uutta settiä tuplaleveälle peitollemme. Mielessä siinteli ihanan vihreät pellavalakanat joita sisustuslehtien sivut ovat viime aikoina olleet pullollaan, mutta semmoisten hinnat olivat vaan niin ulottumattomissa tällä hetkellä.

No sitten päivänä eräänä kangaskaupoilla tuli vastaani vallan viehtättävää ja edullista maastonvihreää puuvilla-pellavasekoitetta ja kas, keksin että jos teenkin vain tyynyliinat helpottamaan tätä vihreänkaipuutani. Hintaa sekoitekankaalla on alle puolet siitä mitä puhtaalla pellavalla eikä tyynyliinoihin mennyt edes kahta metriä tavaraa. Reilulla parilla kympillä ja pienellä vaivalla on makuuhuoneessani nyt sitä himoitsemaani vihreää uusien tyynyliinojen muodossa ja ai että miten hyvin toimii tuo.

Wanted to get new linen for our bed but the prices for a really good quality are way too much for my wallet to handle right now, so I made just two pillowcases myself of a cheaper linen cotton mix fabric to ease my craving of green.
Love, love, love the result.

4 kommenttia:

  1. Tosi tosi hienot ja mikä väri!!
    Pellava- puuvilla- sekoitetta ?
    Jaahas...Pitää käydä kangaskaupassa, mahtaako kangas löytyä E- alkuisesta kangaspuodista ?

    VastaaPoista
  2. Onpa ihastuttava kokonaisuus!Itse olen myös haaveillut pellavalakanoista.

    VastaaPoista